IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - А2 телевизија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

А2 телевизија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
Автор
Порака
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2008 во 23:07
[QUOTE=maestro13] така се шушка [/QUOTE
ne se sushka tuku deneska odese kajron so obavestuvanje za a2 asto ke se dava ke vidime-dobro e ,sto ke ima poveke kanali pa ke imame izbor.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2008 во 22:51
A0=sranje!

A1,...najverojatno ke bide,....proliv!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 00:25
Use ne pocnala programata da se emituva a skoro na sekoi 5 min.nema signal..mislam glupost
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 00:26
i jas istoto go velam glupost,ama im "dale" koncesija
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 00:37
toa nema vrska so sodrzinata ,.vo idnina,намигнување....neli vi pishuva gore ,..desno,...experimaentalna programa,...ne moze odma da bide,...tip-top!
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 02:21
od ponedelnik ke se dava serijata LALOLA, najgledanata telekomedija vo 17 casot, serijata ke nema nikakva gledanost, tokmu poradi toa sto e leto i ja davaat na a2
neka ja davaat na a1!!!!!!!!!!
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 13:35

a dosega nekade ja imaat emituvano taa serija....iskreno jas ja nemam gledano i ne znam za koja serija stanuva zbor!

Изменето од blackeye - 06.Јули.2008 во 20:42
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 13:52
ovaa televizijava samo vo sk ke ja ima

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 17:51
izgleda DA, ali sepak ne zameruvajte, ali ima dosta sto sakaat da ja sledat serijata LALOLA, taka da bi bilo nefer uste odma da ja pustyat na a2, i 90 % od nasleenieto bnema da e mu moznost da ja gkleda
samo pola skopje
Кон врв
Bobi93 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Јули.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bobi93 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 19:30
Ќе се емитува и низ цела Македонија само е прашање кога ќе допре до сите кабловски телевизии... кај мене на пр. треба овие денови да ја уклучат.

Петиција за ЛАЛОЛА на А1
http://www.petitiononline.com/a1lalola/petition.html
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 22:16
http://www.petitiononline.com/mod_perl/petition-sign.cgi?a1lalola

ete ja peticijata, pomognete, ni trebaat potpisi za da LALOLA dojde na a1
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 23:17
lalo.....shto?,...da nee toa ushte edna ,..."shpanska" ,...limonada?збунетост
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 00:00
Прво би и дала малку време на А2, да видиме што ќе понуди...потоа ќе дадам критика. Сеуште е “новороденче“.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 17:50
Nekoi raboti ne mi se jasni..u tekot na denot edna ista epizoda od Friends ja davaat 100 pati.. a od sabajle reprizi od se sto bilo prethodniot den..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.