|
Одмаздата е слатка? |
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja smisluvam odmazdi za odzadi
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sami ke vidat deka zgresile
ne treba odmazda sami ke dojdat da baraat proska |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se sto pravime ni se vrakja...barem na mene
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од anakin - 05.Јули.2008 во 13:53 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ODMAZDA VOOPSTO NE E SLATKA
NEVODI KON NISTO PROSTO E NAJDOBRO ILI DA SE SMIRIS ILI DA PREKINES SO OBJEKTOT KON KOGO SAKAS DA SE ODMAZDUVAS ZIVOTOT TAKA E POUBAV |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=uq6Ga_4IQoo Изменето од pagane - 05.Јули.2008 во 14:02 |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знае да биде слатка понекогаш, и тоа најслатка кога се сервира ладна, декорирана со шлаг и јаготка одозгора . |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам дека ...луѓето кои не повредиле....или кои што сакаат да не повредат....се .....повеќе ...повредени од нас.... Но незнам какво е чувството кога сака некој да се... одмазди.... што е тоа што им причинува такво... задоволство..... Како може ....одмаздата да му биде на некого....слатка............ А постојат толку ...убави....работи ....во животот......... .....многу ...многу....послатки.......... Изменето од blashka - 05.Јули.2008 во 22:51 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i premnogu,..!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
жално, значи омразата е слатка ... толку слатка што може и да се задавиме од неа и да го уништи доброто во нас |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Podobro jas ke go unistam dobroto vo mene od kolku drug da go napravi toa za mene .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga i se plodni denovi i poslem kidnam vo nepoznat pravec so pismence " Draga, sepak te sakam "
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
“Ујед комарца мање пече
ако ти успе прстима да га згњечиш“
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |