|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 355356357358359 525> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lazi lazi VERE..e....ee.eeee....
lazi kokogo sakas samo mene VERE...e..e.....eeee.. ....nemoj da me lazeeeeeeeeeeeeeesssssssssssss...............(( )) |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ви прекрасни лjуди
са вама могу целу ноч бити луда и саньати на ногама саньати на ногама... а ди е моjа драга |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej curo secero
nemam ja za veceru kroz moje prazne dzepove vjetrove mi prolaze a kroz cipele kise jesenje O o o o o Изменето од pagane - 05.Јули.2008 во 13:46 |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
How do I live without you?
I want to know, How do I breathe without you? If you ever go, How do I ever, ever survive? How do I, how do I, oh how do I live? |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека ме посакуваш Мојата втора половина изгубена...помеѓу желби страсти...и постоење.... Во меѓупросторот на твоето поседување...... Јас сум таа што ја чекаш по која копнееш ... да ја впиеш во себе.... Јас сум твојата....темница... Твојата.....СВЕТЛИНА...... |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...The history, remembers kings, not a warriors,
...yet...warriors, are the very ones who make the history come true... ...so...think wise, but think twice... ...before you enter the gates of history, ...as a warrior you name will be written, but only in the sand... ...as a queen, you become a legend... Изменето од ...Well... - 05.Јули.2008 во 21:09 |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од pagane - 15.Јули.2008 во 10:43 |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...many...to many, have tried, to seduce me...
...do, you think it is still possible to... ...yet, I will tell you a secret... ...come, over an listen, cause I'm whispering softly in your ear... ...an old secret, from the heart an soul masters...i will tell you... ...if you look in a cold mirror...all you can see is a images of your reflection... ...if you somehow, menage to look in the heart, you will see nothing but pure love inside... ...that's why, you can not seduce, a person in love... ...cause he is, and he will always be in love... Изменето од ...Well... - 05.Јули.2008 во 22:33 |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo belo, vo belo...
jas stojam pokraj nego mili vo belo krijam solzi jas pod velot srce crno zali za tebe |
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne barajte vino, ispieno e
Edinstveno sto mozam e da izlezam so vas na paradite |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти ги отварам тајните порти на потсвеста..... Ги достигнувам сите твои предизвици.... за вечни....екстази.... во палетата на необјасниво сочни бои...мириси...вкусови... Вдиши ме....не бегај....... |
|
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonija e nasa zemja mila
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Grev , znam deka e grev
shtom se setam na tebe i koga tvojto ime so usnive moi go dopiram Grev znam deka e grev koga tug ne deli svet a ti vo nego moj si lek za site sivi i besoni utra |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I ne me drzi mesto i ne mi ide um
Za da te gledam cesto, so tebe da sum... I ne me drzi mesto, ne me ide um Ti mene ne me sakas kakov i da sum I sto i da storam...do pepel da goram |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 355356357358359 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |