![]() |
|
Љубовта и телесната инвалидност |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Ноември.2007 во 21:43 |
Значи дали би биле во врска со личност која е во инвалидска количка ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TEMA NA PRAVO MESTO ..DAJ SEGA DA VIDIME DO KADE DOPIRA LJUBOVTA...!!!NE E SE VO PARITE..NELI...!!!AMA ..BIDETE REALNI...!!!MENE LICNO ...NE MI SMETALA...!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Iskreno zavisi , od dusata i od mentalniot sklop na licnosta .Ako mozi da se spravi so situacijata i da znaj eka sepak e sakan i da uziva vo to , togas da inace ako e sve crno i depresivno ne bi mozela , bi me izedelo od vnatre.
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
cel zivot mene me prakja toa, taka da pretpostavuvam ne bi imal problem so edna kolicka povekje.....
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Да. Битно е како се носи самиот со тоа што е во количка. Ако е како еден мој познаник, полн со живот, енергија и оптимист, зошто да не?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Mene na pr.ne me privlekuvaat maskite nikogas samo estetski,pa ako bi sretnala nekoj so koj bi mozela da zboram 5-6h bez da mi se smaci,veruvam deka ke mi se dopadne.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
ma nemoj zboruvame za iskrenost taka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
a be ajde iskrenost nema tuka ??????tesko deka nekoj bi vletal vo vrska so nekoj sto e vo invalidska kolicka?????
pa nie ziveeme tuka vo makedonija i so predrasudi sme site????prvo kako ke kazam doma???pa kako ke kazam na drugarkite???pa kade ke setame???pa milion prasanja ke ostanat ne odgovoreni...........................
za prijatel i drugar da ama za vrska mislam ne????ama ne tvrdam?????
|
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
а, да поставам подпрашање.....
имате врска или сте во брак...што би направиле кога вашиот партнер има несреќа и мора да остане во количка? ...што тогаш?...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ЗАТОА СМЕ РАЗЛИЧНИ!!! |
|
|
|
![]() |
|
ako se odnesuvase na mene eve ke ti odgovoram
toa e silom prilike znaci?????ne sum go zapoznala jas takov i ne sum vletala jas vo vrska svesno?????znaci toa se desilo bozja rabota???nesreken slucaj????? na sekogo moze da mu se desi??? pa i na mene neli zarem treba da me ostavi partnerot....................... jas mislam ne??? i jas ne bi go napravila toa mislam da si go napustam partnerot >>>>>>>>>>>>>????????.................
|
|
![]() |
|
imas pravo....... no sepak mislam deka ne bi go napravil toa>>>>>....... ti si znaes golem si.......... |
|
![]() |
|
...dali ima novi razmisluvanja na ovaa tema..
|
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Како не сум ја видела порано темава
Незнам дали до толку интимно би се зближила со таа личност... а доколку на мојот дечко(не дај боже) или сопруг му се случи нешто не би го напуштила.. неговата душа и срце остануваат исти.. а што ќе мислат другите не ме интересира |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |