|
После разделба...пријатели? |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 42> |
Автор | ||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma nema sansi be ej......
kakvo prijatelstvo
pa koga ke razmislam podobro ako on bil kriv za razdelbata,togas toj ke e moj najgolem neprijatel
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
БРЕ ....ОВА СРЦЕ ПАРА...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...И ТРЕБА ДА СЕ ПРЕЗЕМАТ ....ПОСЕБНИ МЕРКИ |
||
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto 'potoa' ostanavme prijateli mi e jasno, no zosto zena mu ne me podnesuva - ne mi e
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova e za genijalni misli ja baram temava |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neli e super? |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ne e super
jas retko mozam da se smeam vaka no ova e bomba Изменето од anakin - 02.Јуни.2008 во 23:54 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so nego sum prijatel samo zatoa sto seuste go sakam ne zaradi drugo
|
||
Kali Ma
Група Регистриран: 23.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бевме мноооогу блиски пријатели пред да се деси врска... значи прво имаше пријателство! се деси врска.... траеше кратко....
а сеа како назад у пријателство?
чудно е ...
не сакам да прекине пријателството ама се плашам дека не се пуштаме да продолжиме понатаму во животот.....
|
||
Tankica
Нов член Регистриран: 03.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zavisi kakva e razdelbata...Ako taa bide prijatelska taka i ke prodolzi ama ako e na poinakov nacin togas toa ke izgleda mnogu poinaku...A vo eden smisol od moe iskustvo posle razdelbata ne moze da postoi prijatelstvo...
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So site kon koi ne sum cuvstvuvala ljubov,si ostanuvam prijatel
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zasho e Makedonka, a Makedonkite ne podnesuvaat konk*rencija... |
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..sto naslov ke da bese ova...
Изменето од zagor - 04.Јули.2008 во 23:34 |
||
|
||
Kali Ma
Група Регистриран: 23.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ова ми звучи лошо веќе! почувствував многу љубов ама..... остана да чувствувам... па и тоа е доволно не? љубовта не мора да биде сексуална.... |
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |