|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 353354355356357 525> |
Автор | |
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U trevu mrava,
u stali stara krava, u livadi koze, a ti OPET NEDODZE......... |
|
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jedem ratluk,
pijem zutu na zubima sir stari u dusi tuga, na srcu rana ona za mene jos nemari |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко је љубио-тај не љуби више,
изгорелог нико да запали...
(омилен)
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Sunce na nebu meni si bila
bila si mi srcu najdraza osmijehom laznim istinu krila za laz si bila rodjena...... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седе за столом
Не једу
Накриво су насаџени
А тањири им стоје право
Над главом
(Превер, “Тајна вечера“)
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паун направи лепезу у облику точка
случај остало
Бог седне унутра
а човек га гура.
(Превер, “Ручна колица“)
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И нее важно кој си и чиј си.... еднаш...двапати.....стопати.. До бескрај....... Ќе крадам дел по дел од тебе... ќе пијам од твојот извор.... ќе се лекувам со твоите допири..... Изменето од blashka - 04.Јули.2008 во 23:12 |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opasno e da sme zaedno
Pa uste nasamo, jas i ti... (strogo e zabraneto) |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMALA JE OCI BOJE VENA
BOJE VENA BOJE DUNAVA A JA NEMOGU BEZ NJE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JER LJUBAV JE TAKO SLJEPA
SA TOBOM BIH NA KRAJ SVIJETA KORAK PO KORAK KORAK PO KORAK |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A NECU BITI KAP
KAD MOGU BITI SLAP BRANE KOJE BRANE BRANE, ZARBICU SVE |
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Због мене не плачи
суза нисам вредан касно је да се сада мјењам |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A STRASHNO MRZIM ROMEA I JULIJU
SVE MI STVARI SMRDE NA PREVARU I NAPOLJU HLADNE KISHE PADAJU |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PADAJU PADAJUUUUUUUUUUUUUUUU
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 353354355356357 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |