IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 137>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 14:30
...prilepeni dlanki sto lacat lepak...nezni i meki...te drzam ocajno i se posilno kako stanuva se pozesko da mi se liznes, nema da dozvolam, a sepak kako zavesa da se nadzira vo tvoite oci...i bina, na koja komicarot kazuva analogii na ona sto e sega veke go nema...moze pijan e pa kasni na prestava...go naogam zad bina...veli opien e od tebe, deka nieden ironicen stos ne mu se mota niz glava...veli deka ne umee da ljubi i deka samo zelba ima vecno da te ima...veli deka si lizgava riba, a toj los ribar...mu gi brisam solzite, nema sekoj sreka da bide sreken...maskosta mu veli da zamine, no nema kade da odi...veli ti si negov dom, negov hram, negovo sonce, negova hrana...gledam negovata tocka voditelot ne ja prizva, deneska ne e negova nok...bez zbor mi go svrte grbot i podgrbaveno zamina niz neosvetlenata ulicka koja na urina mirisa prostuvajki se svojata slava...
Gledam hieroglifi niz tvoite oci dodeka mi go podavas kamenot od Rozeta...ne pomaga...mojot um ne e sklon da resava enigmi nitu pak svojot jazik go poznava dovolno za da mozam da go iskazam sekoe cuvstvo i misla i da doznaes kakvo svetlikavo bitie si...nisto ne pomaga, ne sum tolku moken iako vo mene vide nekoja iskra od toa sto ti treba, no tebe ti treba kralevstvo sto bi ti dolikuval, a jas nemam ni dvor...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 20:22
...veter kako so samari lice mi crveni dodeka nekade nesto baram iako ne znam sto bese, pesokot me gaga kako so pikado i toa samo po oci, tetravejki se kako slepec straden za plot...nesto svetka niz skolka sto nikako da ja otvoram...lupajki, molejki, kolnejki...dali da zemam kamen i da ja zdrobam? ...recenica so molci izdena : - Ti samo taka znaes !...da sozrees nikogas nema !...zrnca pesok gi drobam so zabite...sami dojdoa...zosto se plasev...sekogas se plasev i zatoa stanav surov dodeka vrsnicite na kloci me digaa, placejki odejki si doma...volkot dojde...me terase da se boram...site gi istepav...sega bev los...da, volkot...sekogas vo mene rzi i me terase da ja pocituvam polnata mesecina...mudrecot ?...se pojavi vo mnogubrojni momenti na samotija, so zaripnat glas...me smee i den denes, sekogas pravam parodija od nego za da go vperi negoviot prekoren pogled sto histericno me tera na nasmevka...
Navednat si igram so neotvorenata skolka nameneta za nekoj drug...ti minuvas, ne me vide, ne te viknav, zosto bi ?...ja gledam onaa brcka sto od mene ja dobi, oddaleku se gleda...jas sum losiot...volkot nad mene stoi dodeka veterot ja mrsi negovata volna i pogledot mu e nekade na strana so uci napregnati...nekoe dete vreska...Odi ! mu velam - Mene ne mi trebas veke !...za mig go snema...zastana za moment...Odi !...zedov kamen da go zaplasam...samo prasina ostana zad nego...premnogu e silen...
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 14:07
аплауз
apce
Кон врв
Tiger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 234
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 16:02
Vistinski naslov,Vistinska tema ...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 16:12

...neshto mi go nema zbunetiot...

...zbunet javi se...!!!...ne ne zaboravaj...

Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 17:21
Fali duhovitosta na Zbunet...Mu zdosadivme
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 17:24

...mislish...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 21:03

mozebi bara inspiracija
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 21:04
...izglea ako e baniran, dobil odmor od forumov zasluzen...смеење
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2008 во 15:26
Важно известување!
Изгубен е форумџија кој се одзива на никот Збунет.
За чесниот пронаоѓач и за секој оној кој ќе даде корисни информации, следува награда!
Наградата се состои од една збирка поезија од изгубениот форумџија “Секс, лаги и форумски постови...“, а ќе му биде доделен и Орден за заслуги “Идивиди херои“...
Однапред Ви Благодариме!... 
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2008 во 16:08
А што ако еден ден се врати сам? искубан, гладен, полн болви?

нема награда?

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2008 во 16:24
Само нека ни се врати... каков таков... па макар и со болви...намигнување
Само да не се виртуелни... тие болвите, де...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2008 во 16:28

...2008.Јули.02 во 17:39...последна посета...!!!

...денес е 05.Јули а zbunet сеуште го нема...!!!

...врати се ни недостасуваш...!

Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2008 во 16:31
можеби заминал на одмор некаде, а таму нема интернет пристап
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4142434445 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.