|
Како би изгледала со шишки? |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
Tankica
Нов член Регистриран: 03.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Јули.2008 во 16:07 |
Ve molam pomegnete mi ! Sakam da ja smena svojata frizura sakam da imam siski no neznam dali ke mi e ubava frizuvata a i neznam bas vo koj stil da izgledat . Ke moze li da dobijam nekolku fotografii za da dobijam resenie za mojata flizura?
Изменето од anastea - 03.Јули.2008 во 16:21 |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tankica bre, idi na frizer, tamu ke ti kazat sho ti stoi najubavo, pa si ja znaat lugjeto rabotata, od kaj da znaeme nie sho ke ti stoi
a i + shishki ne se golema rabota, ako ne ti se dopagjaat ke gi fatish so shnola nagore i isto kako da gi nemash, ke porasnat za kratko vreme. |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ednas sama si gi ishisav shishkite,dojdoa tolku kratki sto ne mozev ni so snola da gi fatam,zatoa vnimatelno so nozicite-2 pati reci ednas seci
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам шишки (многу си ги сакам ) не се тешки за одржување, ти треба само четка и фен, ништо посебно, а во краен случај убаво вели IQ прибери ги нагоре...А да, ако ти се витка косата потешко се одржуваат.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас еднаш сама и од рамни добив некакви цик-цак |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam sviok nad desnata vega na celoto...za siski ne mozam ni da razmisluvam
zasto ako se postrizam taka ke bidam najbaranata podvizna antena za tv signal niz gradov
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Tankica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK tnx na komentarite
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje izgledas suberb odi i nabavi si gi so pobtrzo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Tankica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо се кезиш Танкице... си ги сече ли шишките?..
|
|
Tankica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne no ke si gi se4am
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa opni tuka slika
da te vidime kako ti stojat siski |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..mnogu sakam zenski so mali siski...
Изменето од zagor - 04.Јули.2008 во 19:39 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Tankica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke si gi se4am ke se slikam i ke stavam slika
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |