|
Дали парите денес играат голема улога ? |
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Автор | ||
Nate
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 481 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Nate
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 481 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nate tebe ti se dopagaat bogati momce ili siromasni
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се е до парите или слично....зборам од искуство......
мене ме јадат дека не ме глеат како човек,туку гледат само виза,странска кола!!! |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeeeee be lou ne zaebavaj , do tamu e rabotava stasana
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не бре така е......... |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pred se ljubovata.Parite se sigurnot vo zivotot,no mi smeta koga me gledaat preku niv.
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
drakula
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога банкротирав,половината таканаречени пријатели не ме ни поздравуваа,па така само ми направија услуга...сега имам 3/4 пријатели/другари и ми е супер па
сум мирен од разноразни МАТЕМЕТИЧАРИ кои само прават сметка како и колку ке извлечат корист од некого.... |
||
drakula
|
||
ugro
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako i sto si pretpostavuvav deka poveketo od devojkite ke kazat deka
ne gi interesiraat parite, togas zasto kazete povekete od maskite
mislat deka odite za pari so nekoj a ne tuka filmovi mi pravite pred se
ljubovta kogo farbate, ova se odnesuva na pogolemiot del od devojkite
ne na site da ne bidam pogresno sfaten
|
||
vatrena
Сениор Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
denes poveke zeni imaat dosta pari....i pogolemiot broj od deckite idat so nekoj devojki za pari...zasto samo nie sme uvek na udar.....
|
||
|
||
Caligula
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa sto ne se trudite da go smenite "imidzot" koj vi se ima nametnatno so vreme.
I nemoze nikoj da me ubedi deka ne e biten keshot kaj curata. |
||
http://www.myspace.com/boldrik
|
||
mitko
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 739 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe toa e neormalno parite idat na pari!!!!!!! za da imas dobra devojka mislam onakva riba asalna garantiram so krv deka treba da imas sopstven stan i sopstvena kola a uste povazno sigurna rabota i dobro platena......site poznati luge vo skopjevo(zboram za skopje)se bracni parovi.....eve primer brejk i kerkamu na gazdata na tikves.....cekaj drug da mi tekne:)a da kamcev i kerkamu na trifun.....pa neli e ova dokaz za se so moabetime.......ima i uste mnogu drugi ali mnogu mesto ke fatam so pisuvanje..... naj iskreno jas imam pari kolku za zivot mislam imam se sto mi e potrebno i nesakam da bidam so nekoja dvojka so ima poveke od mene pari zatoa sto postepeno taa ke ja prezeme kontrolata na bucetot vo domot.....sakam da kazam deka i nekoj maz so ima mnogu pari sigurno ne bi zemal zena sto nema skrsen denar osven ako e nekoj debilen!!!!!!!!!!!!!!! a za avanturi so bogati momci ne znam da vi kazam zaso nekako mi e glupo za moabet ova.............................................. |
||
fintata e da nemas devojka a silno da ja ljubis........
|
||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci imas pari..hmmm.. aj da se vidime a? xi xi xi .. se zezam, mislam ne se zezam zs da ne se vidime |
||
igor_bt_mk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 11.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во право си и јас мислам така, познавам такви,,, |
||
www.titoslavija.com
|
||
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |