|
Што сте во хороскоп? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 46> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gresno mislis od ribi poarno nemet |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
crnata_ruzicka
Нов член Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
riba.. i bi sakala nekoj da napise neso poise za niv .. ako moze podznak jarec
|
||
Ne e bitno kolku pati zivotot ke te sobori na kolena bitno e kolku pati ke se ispravis !!!
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oven
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Смени си го никот црна ружо затоа што некој ќе си помисли дека си следбеничка на сектата ЦРНА РУЖА
И не се замарај со хороскоп. Планетите не ти го диригираат животот. Тие само си вртат околу Сонцето. Ти ги го диригираш животот. Ако почнеш да правиш глупости, ни Јупитер ни Сатурн нема да ти помогнат.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јупетер и Сатурно-крајност у крајност се тие две планети
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...we are all, inevitable, part of the universe...
|
||
elen@
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BIK ,AMA NE ZNAM STO SE BIKOVITE VO PODZNAK AKO MOZE NEKOJ DA MI KAZE ve molam !!!!
Изменето од elen@ - 01.Јули.2008 во 22:42 |
||
izabella19
Нов член Регистриран: 03.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vaga, najubaviot horoskopski znak............
|
||
izabella19
Нов член Регистриран: 03.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
podznakot nema nikakva vrska so znakot, sto ke bides vo podznak zavisi samo od vremeto na raganje a ne od znakot.................
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...moj coek... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...i moj... |
||
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za ponovite clenovi predlagam da gi citaat i malce postarite postovi za da ne se povtoruvame postojano za isti prasanja. Kako i da eve pak,znaci podznakot vo astrologijata se odreduva spored casot, datumot i mestoto na ragjanje. Ne e isto dali nekoj e roden vo Skopje ili USA ili Avstralija. |
||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Читав астро викенд за рак и поинтересно од обично ми беше(мислам во однос на други хороскопи), сепак некои карактеристики ги имам...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |