IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 956957958959960 1553>
Автор
Порака
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 09:29
jas sama sum tuka nema so koj da zboram..........
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 09:45
Uste malku da se setnam na pauza
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 09:49
pred da mi kidnes na pauza..da te pozdravam malku..i oblazam so vrvni cokoladcinja..denov so seker da ti pocne
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 09:50
Originally posted by ana marija ana marija напиша:

jas sama sum tuka nema so koj da zboram..........

ana marija i jas sum tuka....ajde posluzi se i ti od cokoladcinjata..krevaat raspolozenie...veruvaj mi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 10:36
Valerija..izgleda otide na pauza
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 16:54

ajde stanuvajte dosta dremenje...zimajte od sokovive i osvezete se..Maki casti
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 16:59
fala maki ...a povod ima ili onaka drugarski..
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 17:04
FIKS brate ..samo drugarski..radi gorestinava...nie sto sme na kanalov na ova vreme..bogami junaci sme..zasluzuvame laden sok...posluzi se slobodno brat...ima uste
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 17:06
eve pijam ladna strumka....se mislam za kafe edno no ne mi shtima neshto denes organizmov...umoren mnogu sum...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 17:42
jas brat se navlekov na BOZA vo otsustvo na FANTA-SHOKATA..sEKOJ DEN PIJAM PO 1.5 litar BOZA plus 1.5 litar COCA-COLA (AGAIN) VO NEDOSTIG NA fanta-shokata
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 17:47
maki fanta shokata mi e najodvratniot pijalak shto sum go probal...mislam deka se pravi od bozd..toa ti e edno rastenie so beli cvetovi mislam deka e drvenesto ...
ne sum siguren za ova ...demantiraj ako znaesh...
a boza e dobar leten pijalok ama se pie samo mnogu ladna
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 17:57
SHOKATATA se pravi od bel list vo pravo si...raste vo planinite samo na nezagadeni mesta i se vika BOZEL..jAS lani go berev koga bev vo Masvrovo u vbikendicata na bratucetka mi...Donesov edno 4-5 kg..a majka mi napravi koncentrat koj se rastvarase so sto sakas-so kisela voda,dobivas prava FANTA-SHOKASTA..so obicna voda...DOBIVAS fantasticen leten osvezitelen pijaslok...Iskreno..jas sum navlecen na SHOKATATA..bRAT MI KOGA SE VRABOTI,ZA PRVATA PLATA ME CASTESE DVA GOLEMI PAKETI OD PO 2 l. FANTA-SHOKATA..jA ISPIV ZA EDNA NEDELA...LUD SUM PO NEA...SHIZM KOGA NEMA
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 18:04
bozel ..da toa e istoto rastenie kako bozd samo jas taka go znam...nemam sretnato dolgo vreme bozel niz planinite
a mi teknuva deka i majka mi porano praveshe sok od bozel/bozd ama itogash ne go sakav....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 18:32
Originally posted by fiks fiks напиша:

bozel ..da toa e istoto rastenie kako bozd samo jas taka go znam...nemam sretnato dolgo vreme bozel niz planinite
a mi teknuva deka i majka mi porano praveshe sok od bozel/bozd ama itogash ne go sakav....

ima ima..konkretno jas go berev u seloto Leunovo,Mavrovo do hotelot Radika,kaj ezeroto..mirisa bozanstveno prijatele
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 956957958959960 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,483 секунди.