IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Како се викаше?????
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се викаше?????

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2008 во 21:37
Three%20Fugitives
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
elen@ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen@ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 16:05
jas gledav eden film ne gi znam iminjata na glumcite se raboti za dizanjerna vencavki i ona treba da isplanira dna vencavka ,ama ona po greska ke pomisli deka kumot e mladozenecot i .... da ne znae nekoj za koj film se rabotiзбунетост
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2008 во 17:57
Originally posted by elen@ elen@ напиша:

jas gledav eden film ne gi znam iminjata na glumcite se raboti za dizanjerna vencavki i ona treba da isplanira dna vencavka ,ama ona po greska ke pomisli deka kumot e mladozenecot i .... da ne znae nekoj za koj film se rabotiзбунетост

za ovoj

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 13:01

Oва не е филм, туку серија. Играше пред неколку години на МТВ 1, се работи за француска серија во која група млади луѓе се наоѓаат на едно прекрасно место, со прекрасни плажи и уживаат во летото. Дали некој се сеќава како се викаше серијата (оригинално на француски)?
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 14:45
valjda,...sen trope,...a,originalot,...najdisi go ,...sam!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 14:53

Не, не мислам на Сен Тропе . (Плус тоа Сен Тропе играше на А1)
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 15:03
e pa ,..ne znam togash,....ne sakam francuski filmovi,...i seriii,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 13:00

Не ми се верува! Откако се сетив на серијата и откако побарав помош на форум, истиот ден вртејќи низ програмите на ТВ, случајно налетав на серијата!!! Неверојатно! МТВ изгледа снемале што да даваат па решиле да ја репризираат серијата.
Серијата оригинално се вика Les vacances de l'amour, ama MТВ-аши си ја превеле како Летни авантури. Енивеј, вчера беше втората епизода и решив пак да си ја гледам серијата. Многу ми е законска!

Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 00:06
A dali se sekava nekoj isto za edna serija stanuva zbor..na a1 se davase..se rabiti za dvajca braka mik i dzoi ako dobro se sekavam,oni se neso kao detektivi,zaedno rabotat..dejstvieto e na plaza celo vreme..epten ja gleav ama nikako da mi rekne imeto kako i bese..inace na a1 se davase..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 22:01
ok e mislam deka mi tekna..ako ne se lazam se vikase Plima..ili High tide..u sekoj slucaj mi tekna..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2008 во 22:07
Mi tekna na koj film mislis...onoj maliot e garav, simpaticen...i stalno vleguvase vo nekoi nezgodi...ama nikako da mi tekne kako se vika
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 23:52

Kaко се викаше филмот со Ричард Гир, бааѓи постар, каде Гир игра улога на млад жиголо?
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2008 во 00:08
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
invader Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 442
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај invader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2008 во 00:08
pa, zigolo
AMERIKANSKI ZIGOLO!
od 1980 god.
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.