|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 33> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.............i jas se slozuvam so ova..............kad tad ke se javat nekoi emocii..ili cuvstva................
|
|
ubavica
Нов член Регистриран: 10.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugarstvo megu masko dzensko ne postoi zosto sekogas koga ke vidat deka si zgodna ili pak nesto slicno prvo sakaa t podobro da te zapoznat pa poslem ti mislis drugari ste i na kraj izleguva decko i devojka se soglasuvateli so mene ???
mene toa mi se sluci mnogu pati sum bila so mnogu moji drugari Изменето од ubavica - 10.Јуни.2008 во 14:37 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam, ne sme bile drugari
|
|
ljupka_naumo
Нов член Регистриран: 10.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas go delam mislenjeto na poveketo luge na forumov..t.e deka vo poveketo slucai drugarstvoto se pretvara vo LJUBOV...no ne se sekogas za toa vinovni maskite.Jas sum vo takva situacija vo koja jas sum kriva..no zaradi cenata na drugarstvoto se osvestiv i sega sme uste podobri drugari.Znaci se zavisi od karakterot i od toa kolku vi znaci toa Drugarstvo...i veruvajte povazno e da imas drugar otkolku da nemas ni ljubov ni drugar.pozz
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nejkam drugar dechko sakam
|
|
tacna
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno ne postoi a tie sto glumat ludulo aj neka dojdat kaj mene na detektor za lagi
|
|
moja0203
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ODGOVORNO TVRDAM DEKA POSTOI DRUGARSTVO POMEGU MASKO I ZENSKO I STVARNO NEKOI OD VASITE IZJAVI MI SE SMESNI I CUDNI ...PA ZAREM NEMATE PRIJATELSTVO SO LICNOST OD SPROTIVNIOT POL , MENE OD TROJCA NAJDOBRI PRIJATELI KOI GI IMAM CEL ZIVOT DVAJCA MI SE MASKI I ZAREM TREBA DA SE ZAPRASAM DA NE NE E NESTO VO RED SO MENE ZATOA STO DOSEGA NITU NEKOJ OD NIV NITU JAS NEMAME POMISLENO NA NISTO POVEKE ...A SUM SIGURNA DEKA TAKA KE OSTANE CEL ZIVOT ..
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ti stvarno si ..tacna!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема да постои подолго другарсто еднаш ке се случи.....само може подобра врска после другарсво
|
|
elen@
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne ne ne ne ne ne jas znam od licno iskustvo deka maz i zena ne moze da bidat prijateli !!!!!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....leleeee,izgorena taa sirota.. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeeee toa e tocno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne postoi drugarstvo izmegu masko i zensko ...sekogas eden od dvajcata ke posaka pojse...samo vo slucaj da e eden od niv homoseksualec, e togas postoi
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma, drugarka-ne drugarka, ich ne ja onadam...ja...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |