IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Среќен Роденден
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Среќен Роденден

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 195196197198199 635>
Автор
Порака
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2008 во 21:18

SREKEN RODEN DEN VAL ...

FALA NA CESTITKITE NA SITE ONIE KOI MI CESTITAA VCERA ...

EVE DENES I BILO RODEN DEN NA VAL ...

VAL MNOGUUUUUUUUUU USPESIIIIIIIIIIIII !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2008 во 21:21
ovojpat bez slikicki..sosema ednostavno..Ti posakuvam sreken rodenden..da ostanes mudra kako sto si (poveke ne veruvam deka moze),da bides srekjna ti,tvoeto semejstvo..vo nego,na rabota sekade da te sledi harmonija..ti posakuvam zdravje ,ne poveke od dedo mi (pocina mirno vo son na 100 god i do posleden den rabotese,bese poln so optimizam i zivot),parite ne se se..no ti posakuvam da gi imas tolku za site zelbi sto se kupuvaat so niv da si gi ostvaris..optimizmot nikogas da ne te napusta,i ponatamu indirektno da vlijaes na nas (bar na mene) i toa na tvoj nacin,bez solenje pamet,drzenje prodiki-EDNOSTAVNO samo onaka kako sto ti znaes.Prodolzi da bides svoja,prijatelite znaes-do tebe,neprijatelite uste poblisku.Ke rezimiram..sdamo ZDFRAVJE,ZA DRUGO SAMA KE SI OSTVARIS DOVOLNO SI SPOSOBNA..a na samiot kraj onoj sto slavi treba da posaka poklon..ovojpat onoj sto cestita (JAS) ke posakam poklon...kafe,ladno nes..i eden sokic..sto pobrgu cim imas vrmr my daer...uste ednas...SREKJEN RODENDEN DUSICKO...OD mAKI-mAKIJAVELI
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2008 во 21:28
Maki,
Preubavki recenici,milo mi e sto gi citkam,mi znacat,znam deka se iskreni i od dnoto na dusata...
Ti blagodaram USTE EDNAS
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2008 во 21:29
Marko ti blagodaram i na tebe..
Preubavo poklonce,svetkavo
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2008 во 21:38

Zdravo Val ...

ke napisam edna vistinska prikazna
za rodendenskiot poklon ...

ja slusav pred mnogu godini

Imal rodenden ...
i dosle mnogumina na rodendenot ...

cestitki ... cestitki ...

i prijatelite mu donele eden golem poklon ...
ubav zavitkan poklon ...
golema kutija ...

i zel da go otvara poklonot ...
site se smeskale ...
i go otvoril ...
vo kutijata imalo pomala kutija ...

i ja otvoril i pomalata kutija ....
vo nea uste pomala kutija ...

eden od prijatelite mu sepnal ...
- nemoj .... ne otvaraj ... ke ispadnes budala ...

Heleni Zoltan se vika covekot ...

i kakov sto e po tabiet ...
prodolzil da otvora ...
otvoral ...
kutija ....
pomala kutija ...

otvaral ... pomala kutija .. pomala ....

i na kraj ....
edna mnogu mala kutija ...

i nea ja otvoril ...

I ISPADNAL BUDALA ...

vo najmalata kutija nemalo nisto ...

arno ama ...
vecerta ...
dobil eden golem baknez ...
od negovata sopruga ...

i taka prikaznata e so sreken kraj ...

Toa e zivotot ...
se trudime ...
trcame vamo tamo ...
i na kraj ke ispadneme budali ...

ama sepak ....
ne e toa krajot ...
sepak sleduva nagradata !!!

Taka e i na forumot idividi ...

preku ovoj forum ja zapoznav Val ...

toa bese nagradata ...

pozdrav Val ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2008 во 21:40
големо%20гушкање
Marko
Premnogu mudrost vo tvoite recenici kako i sekogas
i milo mi e sto i posle dolgo vreme seuste znaes pozitivno da me iznenadis so nekoja nova...mudrost..
Thnx,prijatelu
Кон врв
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2008 во 22:57
SREKEN RODENDEN NA MILATA VAL
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2008 во 23:00
Irenka,srcka,ti blagodaram od srce
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 00:40
Најмило мое среќен ти роденден големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањељубовљубовљубовљубовљубовљубовбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнеж

големо%20гушкање
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 00:41
Fala najmila

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 00:47

...HAPPY BIRTHDAY VARDAR...!!!

...blue mila, ajde gooooolem da raste...
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 00:47
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН НА МИЛОТО НА МИЛАТА БЛУ....големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањезабава
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 00:50
Faaaaaaaalaaaaaaaaa moira i RUSHKA

Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 08:31

Vardar Sreken rodenden

Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 195196197198199 635>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.