|
Наши работи |
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Автор | |
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве уште една реклама од мене. (за странство )
|
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изложбата на плоштад.
|
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idejata mi se svigja, samo malku ste preterale vo realizacija. Mnogu guzva se pravi. |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала! Знаев одприлика дека ќе им се допадне вакво нешто па затоа и претеравме.
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам многу за критиката. |
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да освежам со новo клипчe.
Малку нешто предсвадбено.
http://www.youtube.com/watch?v=yj1NtGbe6Yc
Изменето од Александар_А - 27.Август.2008 во 17:11 |
|
solidsnake
Група Регистриран: 13.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аце, без лутење, ама јас би го сменил почетокот на портфолиото, поради ова овде |
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема проблем!
Ова што го имаш посочено мене не ми изгледа воопшто страшно или пак.... како да кажам.
Нормално е да се среќаваат такви работи, сличности... на обичниот гледач тоа не му пречи, а ни на мене кога ќе видам на ТВ, дел реклама, џингл... нешто што го има од туторијалите кои што сум ги гледал или сретнал. Во секој случај благодарам. Кога ќе направиме нов џингл, ќе го заменам, сега за сега нека стои.
|
|
solidsnake
Група Регистриран: 13.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во принцип не е добро да ставаш во свое портфолио туѓа работа, макар и сам да си ја правел чекор по чекор според упатство.
А тоа дека кај нас има еден куп работи кои се готови сцени или проекти од разни софтвери, има, ама тое не е нити исправно нити причина за и ти така да правиш. Добронамерен е муабетов, немој да ме разбереш погрешно. |
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таман работа.
Знам дека не е во ред, затоа и немам ставено ништо крадено. Портфолио не се менува секој ден, па сега да го менувам. Во изработка сме на нови шпици и џинглови, но кога ќе бидат готови тие ќе си одат на новите материјали. Ова што е до сега сработено полека преминува во историја, ине мислам да го менувам. Нека стои, мене не ми пречи. Секој почнува од некаде, школо, факултет, туторијали... не оспорувам дека пред неколку години, тоа сум го поминал и јас/ние, битно е да се оди напред, да се напредува во областа која што се работи и сака...
Кога ќе бидат готови новите работи ќе бидат објавени и тие (тие што треба) но нека стојат и старите. Зошто во спротивно можеби ќе се најде некој па ќе ја оспорува историјата. Се шалам малце.
Не те разбирам погрешно без грижа. Можда примети и дека освен ова нема ништо друго со сличности. Секој проект (без разлика за што се работи, дури и свадби) е уникатен, не се повторуваме... да не го ширам премногу муабетот. Изменето од Александар_А - 17.Септември.2008 во 14:33 |
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se e dozvoleno, dodeka se klientite srekjni i dodeka ne krades. Ako nesto e javno pusteno kako besplatno, nema nisto neregularno.
I jas sum se da se prai custom, ama se nema vreme, i sto e najbitno nema pari. |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decki ne znam dali ova e za ovde, ama, pokusav nesto so laptop + nikon d40 :) i so nero 7 movie maker ili kako i da se vika.
Изменето од Александар_А - 06.Октомври.2008 во 09:43 |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер е! Мене ми се допадна.
Само линкот не си го ставил како што треба.
|
|
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa linkot e takov malku smotan .... go kopirav od tamu ... mozda treba da koristam drug sajt.
kako i da e, fala mnogu za potrosenoto vreme. Изменето од sasebt - 06.Октомври.2008 во 09:39 |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |