![]() |
|
Личност од медиумите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 22> |
Автор | |
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Robert Popovski od kanal 5, Igor Dzambazov i Trendo spored mene se super
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Игор Џамбазов е единствен водител во Македонија кој е феноменален
и Тони Михајловски не е лош |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Zasluzuva Igor Dzambazov,a ne zasluzuva Dragan Vucuc da se pojavuva po mediumi..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
jenny ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Dragan Vucic mi e za nikade ama epten ne go biva
A Igor Dzambazov i Toni Mihajlovski se super. |
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Snezjana Lupeska,
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
zaljubena izgubena ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
se molev na boga da se mane boki13 od TV,ete me chul.sega sakam da me chue i tanja od bumbar da fati magla od TV.nema koja majka da ja bara,vistina
|
|
![]() |
|
misseli4ka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Трендо и Тони Михајловски се според мене најдобри...Како и Игор Џамбазов
|
|
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
...Александар Блажевски.....со....Добра Шанса.......
|
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Искрено не ги следам многу нити ги знам како се викаат. Но од тоа што го гледам единствено Трендо мислам дека внесува свежина и колку тлку професионално си ја завршува работата.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tacna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 102 |
АМДИ БАЈРАМ
|
|
![]() |
|
Emi4kaaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
pa znae se koi su najzakon voditeli u Makedoniju
pa toj su si TONI MIHAJLOVSKI i normalno SASKO KOCEV ( on e jos pocetnik ama ke bide ) ne za drugo komsie su mi ....heheheh BRAVISSIMO ZA KUMANOVOOOOOO ama nemozu da ne ga kazu i Marka ako ne e kumanovac ( izvinete za nasiot literaturen kumanovski ako ne razbirate nesto:) ama nemozam koga stanuva zbor za niv 2, srcinja se ...pozzz ne mi se lutete:):) ) |
|
![]() |
|
juve ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Licnost sto si ja vrsi rabotata spored mene e sportskiot komentator od televizija Telma- Branko Ilievski, a licnost sto ne si ja vrsi rabotata e Biljana Sekulovska od A1TV.
|
|
![]() |
|
jorgo86 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
заслужуваат да бидат на TV според мене:
Тони Михајловски и К-15 јунаците а најодвратни ми се 1.БОКИ 13-КА 2.ЛАТАС 3.ЛИЛА ФИЛИПОВСКА |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... mene mnogu mi se bendisuva nejzinata frizura...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |