|
Очи... |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 18> |
Автор | ||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sum izgleda edna od retkite sto povekje sakaat temni oci... imaat pogolema toplina kafeavite,temnite...
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas najmnogu na svetot sakam devojka so krupni kafeavi oci :):):) salbost mi se site takvi devojki i 90% od curitem mi imale takvi oci :)
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
П.С. Моите се хм...темни...црно кафени така некако ..појке црни |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemoj taka za plavite oci :) sakas da kazes nie polesno lazeme :)
|
||
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Темните очи оддаваат страствена и темпераментна личност склона на длабоки и долги врски.Во почетокот знае да биде прилично затворена, но вреди да се потрудите .
Многу светли очи ги карактеризираат личности кои посегнуваат по брзи решенија, на љубовта не и придаваат некоја посебна важност, сексуално е лесно да ги задоволиш, не сакаат долги врски и често ги менуваат партнерите. Но дали е сето ова вистина? |
||
Najveci covek uvek ostaje dete
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga ke izlezam gol i banjat od kupatilo, ne gi simnuva ocite od mene, a gi zaborava ocilata...znaci simulira deka nosi ocila
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu mrazam koga pogledot mi ide tamu kade sto najmalku sakam da poglednam
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na primer ima vestacko oko i celo vreme ko za inat muabetite mi se vrtat : - Frliv oko na dokumentot... imam oko za detali...bi dal oko da mi padne ovaa u race...
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi ima 2(isklucoci:kiklop i sl.)
Denes moze da se nabavat vo sekoja boja,nijansa i dizajn. Vo minatoto,namignuvanjeto pocesto bilo primenuvano za dodvoruvanje,denes ovaa aktivnost stanala refleksna. Denes mnogu lugje zarabotuvaat razubavuvajki gi tugite oci so sminka. Porano se nosele ocila za sonce za zastita od sonceto,denes se nosat i na mesecina ili za zasita od light-show vo disko. I da ne dolzam povekje,za kraj...denes se pocesto e podobro da si slep za nekoi raboti. |
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moite oci...moite oci...e so sea ?...pa kazi neso za ocite...aa da...mnogu sakam da vidam nabreknata sliva megu tesni beli pantaloni
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga bi gledale site isto netreba poveke samo pomisli sto bi bilo togas
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ona vleze kaj mene i molkum se soblece so siroka nasmevka, ja reagirav vaka
|
||
*moon*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga site bi gledale isto Изменето од *moon* - 02.Јули.2008 во 02:01 |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
*moon*
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odnosno ona sto jas go gledam |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |