![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9899100101102 155> |
Автор | |
oon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vo pravo e xxll Turcija gi iscisti k*rdite zosto i Srbija ne uspea da go stori toa kako Turcija sto uspea so k*rdite.
Изменето од oon - 01.Јули.2008 во 19:56 |
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
XXLL... Од каде право на Турците да ги "исчистат" Кyрдите, а Србите да немаат право да ги изметат Арнаутите, ај кажи ми...?
Јас ќе ти кажам... Турците се газолизачи на Американците и на овие им е убаво и си ќутат... А Србите не го прават тоа Образот е во прашање, па макар и го изгубиле Косово... По цена и на тоа не го лижат газот на Американците, за разлика од Турците и Арнаутите, па и скоро цела Европа... |
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
За тебе е реално да се уништуваат манастирите и црквите и тие не се терористи за тебе??? Тоа е твоето реално гледање??? Да се палат куќи и ниви, да се силуваат жени , девојки... тоа за тебе не е терор и тие за тебе не се терористи... Немора во Белград да прават терористички напади, Арнаутите немаа храброст ни да излезат о Косово и Метохија за да направат некое зло дело... Тие се силни само кога се во ЧОПОР, како волците...
Гледај го ова цело па ќе видиш... http://www.youtube.com/watch?v=lMs8IfxSCt4 Ама стварно изгледај го цело... 9 минути можеш да одвоиш...така? Изменето од DelijaSkopje - 01.Јули.2008 во 20:46 |
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
OK a srbite beja mirni taka nisto ne praeja sedi be tuka prvin kako prvin koj kolese deca i zeni vo Kosovo jas kolev koj? srbite koleja jas imam i procitano na amerikanskite i na germanskite sajtovi koj prvin se cepka i koj prvin pocna da stori genocid vrz civilnoto naselenije vo Kosovo. I sto e rabotata znaes Srbija nemase problemi samo so Kosovo tuku so site so Slovenija imase problemi so Hrvatska isto i tamu vo Vukovar koleja srbite pa posle so Bosna, znaci samite srbi se naj problematicni aj da bese samo so Kosovo OK a ne e samo so Kosovo so Hrvatska,so Slovenija,so Bosna so sekogo aj sega bidi realen i priznaj.
![]() |
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
![]() |
|
oon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
DelijaSkopje xxll jako te zajba. E sega te zakopa a istoto mislam i jas kako sto kaza xxll
![]() Изменето од oon - 01.Јули.2008 во 21:26 |
|
![]() |
|
Абе како не ме заеба... Ја вас неможам да ве заебам затоа што вие сами се заебувате... Србија никого не напаѓаше, таа само си го бранеше својот нарот од усташките и муслиманските наезди, кои го напаѓаа Српското население само затоа што сакаа да останат да живат во СФРЈ... А тие Амерички и западно европски пропаганди ги знам многу добро... Тие пропаганди всушност беа нај одвратното нешто од кога се памти човековата историја... Тие толку ги кривеа и обвинуваа Србите, буквално за се, што во тие лаги и самите почнаа да веруваат... Е драги мои... Србите не отишле да живеат во Хрватска, па ајде сега ќе им ја земаат државата на хрватите... Кордун, Банија, Славонија, се се тоа српски земји... Што се криви луѓето кога ТИТО ги кроел границите и им го дал на хрватите цело Јадранско приморје... Имам уште многу да пишувам , ама немам сега толку време... |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Dokolku postirate ushte eden post za k*rdite i Turcija ke bidete suspendirani!!! Pozdrav! |
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
a za Srbija i za Hrvatska nesto moze da postirame??
|
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ke prodolzhish so ova tempo...?...ili ke diskutirash na temata...? ....inaku za potsetuvanje temata beshe: Priznavanje na Kosovo...! |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Posle nekoi zhestoki argumentiranja, okolu nekoi trivijalni raboti,
Nancy Astor glasno vika " Ako jas bev tvoja zhena, ke ti stavev otrov vo kafeto" A na toa Winston Churchil vozvrati "A "ako" jas bev tvoj mazh, ke go ispiev toa".... ova se odnesuva do nekoi izneseni stavovi vo vrska so toa deka Kosovarite imaat izvrshen terror nad Srbite, ehhh,,,kolku samo mi e smeshno i da iskomentiram na ova,,, ...no toa ti e toa,,,i nie mozhebi ke gi "ispievme" ovie "argumenti",,,"AKO"...samo i edinstveno dokolku bi postoelo edno AKO,,,, ![]() |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
i ova tvoe tvrdenje se vodi od pristrasnosta kon bliskite
za se si ima fakti i dokazi bez niv e pausalno sekoe tvrdenje znam vistinata boli skoro sekogas no ova e forum---- mesto za kup nevistini i kup vistini sekoj neka si odbere toa so mu odgovara |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
anakin,,,jas ednash rekov
,,,mnogu glupavo e da se baraat zhrtvite na edna strana,, a onie "losh*te" na drugata,,,bidejki sekoj narod vo sebe gi soddrzhi i dvete kategorii.... ,,,no koj "gubi poveke",,sekogash i vo sekoja vojna????.... POSLABIOT,,,neli??? epa,,,da,,,nasproti srpskata vojska,,, albancite bea mnoooogu mali... pa i zatoa normalno e deka,,,zhrtvite ke gi ima poveke kaj niv... |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ima logika da se broi eden za eden??????
ova mi lici ko zab za zab oko za oko a koj gi izbroil, sekoj si broi kako so saka, kup lagi i kup vistini vistina e edna od kosovo se iseleni srbite na onoj ili ovoj nacin pricini mozeme da barame kolku sakame i pricini i nepricini no toa e fakt so koj mora da zivee celiot human svet neveruvam deka site izbeglici bile ratni zlocinci , a ti AG veruvash???? Изменето од anakin - 02.Јули.2008 во 00:45 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9899100101102 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |