|
БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или??? |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А според тебе што е медиум??????????????? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
jorgo86
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја нема веќе на А1 ама од брисел е главна и секако на крај
,,ЗА А1 БРИСЕЛ БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА,, МОРЕ МАРШ НЕ МОЖАМ ДА ЈА ПОДНЕСАМ КОЖАТА МИ СЕ ЕЖИ ОД НЕА ЌЕ ЈА ЗАМРАЗАМ А1 |
||
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако прашаш некого на факултетот за Новинарски Студии: "Која е најдобрата школа за новинарство и медиуми?", или пак во која било приватна ТВ, ќе ти го кажат истото - МТВ... Нека оди и нека научи што е медиум, а потоа истото да го искористи во приватна ТВ, со оглед на тоа што МТВ како ТВ пропаѓа, но не и нејзината школа.... Е тоа е медиум со хиерархија, кодекс на однесување... Иако пропаѓа, сепак е единствената што се' уште "држи" стандарди и кодекси... Вината не е во вработените, вината е во раководствата, а ако на вработените им ја проверете работата, ќе видете дека тие си се однесуваат најкоректно... Иако врзав две теми, морав да ги врзам поради прашањето што ми беше поставено.... Поздрав... |
||
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za mene sinonim za crna hronika mi e Ivona Talevska...uplav imam od nea mornichava mi e
|
||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме иритира оваа.
|
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене па баш ми е интересна Секогаш кога ја гледам си се смеам кога ќе подрипне или кога ќе го покачи тонот неконтролирано
|
||
Poraka
Нов член Регистриран: 08.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"VEST" - Evtini Prikazni od Biljana Sekulovska,
Vo prava smisla na zborot, nisto drugo tuku eftina prikazna za polupismeni luge. Tekstot e navreda za sekoj svesen covek bez razlika na socialna, etnicka ili bilo kakva grupacija. Bukvalno moze da se prevede kako "sakam kazam, neznam recam". Egoisticna statija na eden "zurnalist", za kogo po vazno e kako izgleda vo fotografiata otkolku sto napisal vo nea. Za nejzina sreka ne e studentska rabota pa nema da ima posledici. Za nesreka, na poveketo od zurnalistite denes napisite se interpretacija na nivnoto ego, a ne izvestuvanje na nastanite. |
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Biljana Sekulovskaaaaane ja biva curava, ke ja bide za nekoj horor film, Biljana vo napad, ,2 del.........ccccccccc................
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каква црна хроника бре. Плавуша е.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
избегнувам да ја гледам и слушам
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Obicno ja izbegavam , a posebno nejzinite nedoreceni kolumni vo ' Vest' , ama sega ajd rekov ce ja procitam vo denesniot...Jadno...Ja da bev urednik nikogas ni zbor nemase da objavam od nea.... |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Биљана Секуловска е добар новинар, а ако се добри комичарите од Сител и слично, како јади бурек...тогаш не знам што е новинрство...Но кичот сепак е распространет во Македонија...тоа си сака народот...па и такви сери и???
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
7528620xs
Нов член Регистриран: 12.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne samo sto nema veze sto e medium , tuku i odvratna e kako pojava, mi se diga kosata koga ke ja vidam.
Tolku negativna energija nekoj da zraci nemam dosega pocuvstuvano.Milo mi e sto ja nema poveke na A1 vesti LOL ------------------------------------------------------------ true religion purses/gucci/ed hardy shirts/gucci wallets |
||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |