|
Каде на одмор??????? |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo vo Spanija ili vo Turcija mi se odi.......
|
|
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na taxiti mi se odi.
|
|
vrtyuwged
|
|
panche_i
Нов член Регистриран: 03.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах каде ми се оди но кај можам да одам моментално сега само до охрид во љубаништа и тоа од15 јули
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
turcija
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nikade!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно годинава-Охрид
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам понуда за Анталија....само времето не се ускладува....ке видиме што ке излезе ако ништо друго мојата планина не ми бега
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kj da se metni za odmor, VI, POSLUSAJTE PATRIOTI: ja cu da idem na grcku zemlju, da jedem lubenice
|
|
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam pare, imam jedn stojadin kak ga turu u vtoru brzinu ima da vetar krsim po tije putista
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој на овој форум, ќе те направат најголем душман и предавник како мене, чунки овде се само патриоти
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Stojadin Lord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jaooooooooo, nism znao, sto je vaa rabota, zs bre ljdi takva mrznja st je voj rabota?
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Него кога ти ќе дојдеш при нас? |
|
|
|
Stojadin Lord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uskoro se u rodnu se grudu vracam
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ај Лорде, толку и од мене за вечерва |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |