|
Како се викаше????? |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | ||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво Иренице !!! Фала ти многу !!!!!!! .......И кажи,... нели многу добар филм? Многу си го сакам тоа детенцето !!! Сега уште да го пронајдам дијалогот! |
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Molam James!
Se nadevam ke bidam od korist i drug pat! Detenceto e zlatno! Ti posakuvam uspesna potraga po dijalogot! |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne go znam naslovot na filmot, stanuva zbor za malo detence (7-8 godinki) koe treba da bide sledniot Bobi Fisher....koj go znae naslovot na ovoj film, bi zamolila da mi kaze
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BLAGODARAM
Изменето од la fille - 25.Мај.2008 во 12:48 |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...КАКО СЕ ВИКАШЕ ГЛУМЕЦОТ И ФИЛМОТ,КОГА ГОСПОДИНОТ ВО КОСТИМ БЕГА ПО АВТОПАТОТ ,А АВИОН ГО БРКА...!!!..ПОСЛЕ ТОА,СТОПИРАШЕ ЕДЕН FAP-KAMИОН ОД ГОЛЕМИТЕ,КОЈ ЗА МАЛКУ ЌЕ ГО ЗГАЗЕШЕ,И НА КРАЈ КОГА СЕ ПЛЕСНАА АВИОНОТ И КАМИОНОТ Т.Е. НАПРАВИЈА СУДАР И ИЗБИ ОГАН ,ПОГОЛЕМ ОД ОНОЈ КОГА ЈАС ЈА ЗАПАЛИВ СЛАМАТА НА КОМШИЈАТА! ..КОГА БЕВ МАЛ,СЕ РАЗБИРА!(ИДИВИДИ ФОТО ЛК.)
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Danica
Нов член Регистриран: 30.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали некој знае како се викаше филмот со девојчето и мајмунчето, кое беше издресирано да краде...Ако се сети некој за кој филм пишувам нека каже
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам за кој филм зборуваш... само и јас не знам како се вика филмот.... Ако ти текнува во кој друг филм има глумено тој типот чиешто беше мајмунчето, ќе го откриеме... |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovoj e filmot Изменето од IQ - 01.Јули.2008 во 00:51 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj?,...kade?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se gleda slikata?
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво бе Кју.... Ме поштеди од муки! |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no problem
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali mozebi nekoj znae kako se vikase filmot so Nik Nolti koga izlaga od zatvor konecno,i koga go zemaat nego za zaloznik,pa potoa pak bega od policijata so edno malo devojcence koe ne zboruva i nejziniot tatko..na krajot tie mnogu go zasakuvaat a devojceto poradi nego prozboruva..fala odnapred na koj ke mu tekne neka pise
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |