|
EURO 2008 |
Внеси реплика | страница <1 7576777879> |
Автор | ||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Well says:
..STAVAM 100 EURA NA GERMANIJA, DEKA KE BIDE PRVAK... |
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da be
|
||||
Emi4kaaa
Нов член Регистриран: 16.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
epa sea toa ni e sudbinata Germanija izgubi krivo mi e ne da ne, ne velam deka Spancite igraat loso i kako sto kaza komentatorot za nekoj natpis FUDBALOT E IGRA VO KOJA GERMANIJA SEKOGAS POBEDUVA .....
inace GERMANCITE SE GERMANCI i u fudbal nikoj nemoze da gi zameni samo dovolno e da ja pogledneme statistikata na tituli kaj Germanija i Spanija ....ama toa e fudbalot ne pobeduva sekogas najdobriot.....najveke mi e krivo za Ballack zs po 2 pat ne uspeva a kakva masinerija e on??.. a sto se odnesuva do sudijata toj e stvarno PEDER ova so Podolski bese nevideno...... |
||||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aj neka im e cestito na spanija iakoo stavarnooo mi e zal i ushte ne mi se veruva deka germanija izgubi sledniot pat se nadevame poveke srekaa ke imat i ke bidat shampioni
|
||||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
гледахте финалето?
Изменето од да бе - 29.Јуни.2008 во 23:51 |
||||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
gledavmee
|
||||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Cestitiki za Spanija i bravo za onie 7 forumdzii sto si glasaa za Spanija
Изменето од blackeye - 29.Јуни.2008 во 23:54 |
||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од zabegan - 30.Јуни.2008 во 00:51 |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не ги сакам многу Шпанците, но секоја им чест. Во текот на целото првенство покажаа цврста и стабилна игра и заслужено станаа шампиони.
Честитки до сите навивачи на Шпанија. (И до оние што за тоа добија пари низ кладилниците ) |
||||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Spancite zasluzeno pobedija iako ne gi sakam zatoa sto se banana drzava nemat kulturna publika, a i fudbalerite prilicno nesportski se odnesuvat.
Tuku sakav da kazam edan izreka koja Germancite ja koristat a e nameneta za site onie koi mislat deka VTOROTO mesto znaci nesto, izrekata veli: VTORIOT E PRVIOT GUBITNIK. Изменето од kultuzin - 30.Јуни.2008 во 10:22 |
||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
cestitki za shpancite...iako gi mrazam mnogu...
|
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
cestitki, ali najlosa sudiska pretstava do sega, 2xcrveni za spancite i penal za svabite propusti, baska mi se licese kako da gi stiti spancite od foulovi vo poslednite 30 min a nasproti gi skrsia svabite, direktno pred golot na lahm mu bese raneta nogata so krampon i morase da se sie, i najlos primer - k*ranyi bese nadsviren so foul, a ista situacija ja imase so torres koga go pretrca lahm so ista finta a tuka ne se svirese i padna golot, no spancite gi biva za glumenje, a vo predposlednata minuta koga schweinsteiger ja osvoj topkata pred golot toa nikad ne bese foul od gomez...........taka nekako ova pobeda za spancite mi e gorcliva.....no ipak neka im e cestito bar ne dobija zabarive!
Изменето од LouWeed - 30.Јуни.2008 во 12:53 |
||||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Шпанија заслужено победи . . . Имаше многу повеќе од играта . . . А судијата добро си судеше . . . Тоа беа ситници и не се судеа . . .
|
||||
STRUGA
|
||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne e prasanje dali e sitnica, no dali merata kaj dvete ekipi e ista...kako ocigledno ne bese..... |
||||
Внеси реплика | страница <1 7576777879> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |