|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 177178179180181 217> |
Автор | ||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kolektivna svest i individua
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:23 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
KAL- vistina ili legenda
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
song 500 miles
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:24 |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
EROTSKO FUDBALSKO FINALE Wien 2008
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:24 |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ZENA KAKO UMETNOST3--- sledi
|
||||
|
||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da ne e zapustime tamava dodeka gospodinot anakin ne se odluci pak da pisuva
Schweizerische Eidgenossenschaft - na germanski
Confédération suisse - na francuski Confederazione Svizzera - na italjanski Confederziun Svizra - na retromanski
Confoederatio Helvetica - na latisni ili jas kako e vikam zemnljata na cokoladoto, sirenjeto,bankite i satovite
Svajcarija e evropska zemnlja bez izles na more! isto kako i R.Makedonija. Svajcarija granici so Germanija na sever, Francija na zapadm Italija na jug, Avstralija i Lichtenstein na istok!
Taa zemlja e so vekovi neoutralna, politicki i vojno, no isto taka i na megunarodna sorabotka! Svajcarija e "sediste" na golem broj na internacionalni organisacii!
Glaven grad na Svajcarija e BERN, a ne kako skorio site sto mislat Zürich ( Zirih). Zirich e eden od najgolemite gradovi vo Svajcarija, sprema mene kazano i naj ubaviot, naj brziot i naj narkomanskiot grad ...
Patem, zenie i mazite ne se nesto posebno, odma se poznavaat deka se svajcarci, prosti smotani i epten zatvoreni... no kako vo sekoja drzava ima i tuka isklucoci!
sirenje
isto taka vo Svajcarija se naogaat Alpite, ubavina sto da vi kazuvam, ne moze da se opise, mora da se ima videno
ah i za malce ke zaboravev, najkvalitetnite i najslozenite nozevi za vo dzeb doagaat od svajcarija
Изменето од seka - 01.Јули.2008 во 16:44 |
||||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
VODEN SVET
nasata planeta ima eden svet koj retko koi individui mozat da go tova vidat tie se ludi, hrabri i srekjni so mozat da vidat svet koj e nash, no vo koj nepripajame , no mozat da ni go prikazat taka kako so go gledat zivotinkite koi disat voda pred 70 godini , tie individua prv pat donele svetlina vo nego i pocnaa da go snimat - toj mig se zaprepastija koga vo toj temen svet otkrile najubavi boi vo site nijansi se zaprasale- zasto se potrebni takvi boi vo toj temen svet NIKOGAS NEMOZES DA ZNAES KAKO E NAVISTINA ,,,DODEKA NE E CELOSNO OSVETLENO Изменето од anakin - 02.Јули.2008 во 07:30 |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
MILION LICA
covek za razlika od site na ova planeta ima milon lica lice pred sakanite lice pred prijatelite lice pred neprijatelite lice pred biznis partnesite lice pred ogledalo lice pred doktorot lice pred lice na pravdata i progonot lice pred carinata lice pred i zad drugite lica ubo e ,drugite ne prepoznavat toa e fakt, osim nas nie ne se prepoznavame cesto se zamenuvame so nekoj, nemozeme da se pronajdeme vo tolpata , se cudime cesko kade sme ubavo e covek da zivee tamu kade so e potrebno samo edno lice za da ne se gubi cesto Изменето од anakin - 03.Јули.2008 во 14:34 |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
POJADOK VO TREVATA
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:25 |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
BUMERANG
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:25 |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
PC virus
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:26 |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
tata mama pas i kravata
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:26 |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
na ti go , daj mi go, na ti go.....
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:28 |
||||
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
PRVIOT BAKNEZ
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 02:28 |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 177178179180181 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |