IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - емисијата Exclusive на А1
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

емисијата Exclusive на А1

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
Автор
Порака
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2008 во 21:49
Da reklamen blok od 20 min..taka da taman da se odmoris od trac moabeti..
Кон врв
ZOCKA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOCKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 13:03
PA I NE E NESTO NAROCITO SAMO NEZNAM KOGA NA NASIVE VODITELI I NOVINARI KE IM TEKNE NESTO DA NAPRAVAT SAMI I DA IZMISLAT .DA NE ZABORAVAAT DEKA SEGA IMAME SITE KABLOVSKA TV I MOZEME DA VIDIME KOJ OD KADE SE SLEPA A FALA BOGU PO MALKU I RAZBIRAME PO NEKOJ STRANSKI JAZIK PA NEKA SE CUDAT ZOSTO GLEDANOSTA IM E MALA ILI NIKAKVA
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 00:02

Се повеќе и повеќе ...ми се допаѓа..........голема%20насмевка
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 04:32
mene obratno..se poveke i poveke gledam deka e kic tezok...aj onie 10-minutnite sekoj den,pak nekako se jadat..ama onaa centralnata za vreme na vikend koga vodi Melita e uzasija ziva..na sto licese poslednata?...Viknala za gostin doktorot-plasticen hirurg i ne maltretira so medicinski raboti,go reklamira nego kako vrven strucnjak (sto i e),pa telefoni kazuva,adresi kazuva...uh...ocajno bese..Epten mu se ulizuvase..(si spremase teren za eden face-lifting).korekcija na nosot i "povecanje grudi".).A sto ke pravi kutrata..rabotata na majka ja zavrsi..rodi edna kerka-Barbara (e tuka ke vidite kolku i sece pametot-koj stava takvo nemakedonsko duri i neevropsko ime)..i dosta i e edna kerka,zatoa pa ima 4 kucinja.
Sega koga uspesno ja zavrsi potrebata za detence,konecno resila izgleda da se sredi malku..so pomos na nekoj silikon i malku plastika
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 12:28

Таа емисија што ја води ...Мелита...не се вика...Ексклузив....
    таа се вика....ЕКСПЛОЗИВ.........плазењеплазење
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 12:50
Originally posted by blashka blashka напиша:

Таа емисија што ја води ...Мелита...не се вика...Ексклузив....

таа се вика....ЕКСПЛОЗИВ.........плазењеплазење

oh mori majko..a toa li e Exsploziv... jas se izvinjavam..duboko
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
moja0203 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Јуни.2008
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moja0203 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2008 во 02:29
ne e losa ....
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 00:12
што ви е бе баш е супер емисијата
Кон врв
moon_girl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moon_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 11:52
Емисијата не е ништо посебно. Корисна е само за убивање време.
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2008 во 14:59

Баш е добра емисијата... Има малце “чукнати“ водители, али баш тоа ја прави интересна. БТВ пред некој ден ја гледав Топсекси, ја даваа во емисијата. Прекрасна беше!
Таман се потсетив на неа, кај се изгуби тоа убаво девојче?

Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2008 во 19:27
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

mene obratno..se poveke i poveke gledam deka e kic tezok...aj onie 10-minutnite sekoj den,pak nekako se jadat..ama onaa centralnata za vreme na vikend koga vodi Melita e uzasija ziva..na sto licese poslednata?...Viknala za gostin doktorot-plasticen hirurg i ne maltretira so medicinski raboti,go reklamira nego kako vrven strucnjak (sto i e),pa telefoni kazuva,adresi kazuva...uh...ocajno bese..Epten mu se ulizuvase..(si spremase teren za eden face-lifting).korekcija na nosot i "povecanje grudi".).A sto ke pravi kutrata..rabotata na majka ja zavrsi..rodi edna kerka-Barbara (e tuka ke vidite kolku i sece pametot-koj stava takvo nemakedonsko duri i neevropsko ime)..i dosta i e edna kerka,zatoa pa ima 4 kucinja.
Sega koga uspesno ja zavrsi potrebata za detence,konecno resila izgleda da se sredi malku..so pomos na nekoj silikon i malku plastika

Stvarno uzassss..ocajni domakini se..
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2008 во 00:18

Мене ми се допаѓаат и водителите....
  и емисијата......не се здодевни.....и не траат ...долго....
  а сепак прикажуваат интересни..настани....голема%20насмевка...
  згора на тоа.....водителите се ...ем млади...ем згодни.....плазење
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2008 во 18:42
mene mi e interesna emisijata ama retko ja gledam

najvazno e sto ne se dosadni i sekogash mozesh da doznaesh nesto novo od niv
Кон врв
juve Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Јули.2008
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај juve Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 03:02
I mi se dopaga i ne ovaa emisija.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.