|
Кое е вашето омилено радио и зошто? |
Внеси реплика | страница <1 56789 16> |
Автор | |
taor
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ravel
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер Радио.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SO ZADOVOLSTVO VE SLEDAMMMMMMMMM
|
|
Zorge
Група Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Падио КИСС, оти е нон стоп музика која не оддалечува бар времено од реалноста- сегашноста.
|
|
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
|
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку се тупави тоа водителките од Антена 5 и Сити што ми се гади.Како го тупат со тоа монолозите да ти се одмили да пуштиш радио
|
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
QUEEN
Нов член Регистриран: 06.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeeeeeej luge moi mnogu fala za temata!Za ovaa tema imav najpoveke da kazam a sega imam i kade da kazam.Jas non stop si go pustam radioto doma oti sakam mnogu da si slusam razlicna muzika.Pa poradi toa i non stop si gi menuvam stanicite.Ama nemam nisto protiv stanicite (najubavi mi se Antena i Bravo radio) tuku sakam da kazam za reklamite sto se pustaat na edno kumanovsko radio City radio(neka ne mi se lutaat urednicite na toa radio)ama sekogas koga ke sakam da si pustam dobra muzika na toa radio cickoto od reklamata za radio taxi koga ke ekne so svojot glas mi gi kine nervite i toa se samo so ova : poradi vonredni vesti imame da vi soopstime znaete li koe e najdobroto radio taxi i taka natamu i taka natamu.Pa sekogas go isklucuvam radioto na ova i se nerviram.Pa kazete mi vie pa neli e taka?Covek saka da si poslusa pesni a tie zapnale pa zapnale so edno taxi.
|
|
guinevere
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Канал 77
|
|
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potrebno ni e hitovsko radio vo stilot na antenna 5, no so malku poneegocentricni voditeli. Voditelite (osobeno onie na radio) netreba da ja personaliziraat emisijata koja ja vodat, a ovie od antena samo za sebe kako da zboruvaat
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АНТЕНА 5, СИТИ РАДИО, КЛУБ ФМ, и пред сè КЛАСИК ФМ особено за време на вожња у кола. И дава поподнослив тон на градската сивотија и метеж. Штета што не емитуваат 24 часа нон-стоп, мешаат Би Би Си(веројатно од финансијски причини, незнам).
На интернет повремено слушам Радио Рејкјавик: www.ruv.is односно ,http://dagskra.ruv.is/ras1/ интересно звучи исландскиот, а и естонскиот на Eesti Radio http://www.err.ee/ Изменето од Majkl - 21.Јуни.2008 во 20:11 |
|
jorgo86
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
антенна 5 - love songs & erick fox
zaljuben so da pravam Изменето од jorgo86 - 29.Јуни.2008 во 03:18 |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ANTENNA 5..SAMO BEZ REKLAMITE,A NAVECER NAJDOBRA NUZIKA PUSTA SPORTSKOTO RADIO
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто...се надевам се мисли на 107,4 за спортското радио. |
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
5fm
|
|
DarthMakedon
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АНТЕНА 5
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |