|
А2 телевизија |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Јуни.2008 во 00:13 |
А1 телевизија отвора нов тв канал што ќе се вика А2. Засега се знае дека ќе се даваат Саут парк и Френдс, и секако, неизбежниот Боки 13 . Што мислите?
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штом ќе даваат Саут парк добро е еј колку се радувам
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така се шушка
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
south park i friends a? togash mi se dopagja neka go pushtat kanalot pa ke vidime
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jupiiiiiiiiiiiiiii FIBI BUFEEEEEEEEEEEE
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
milenium
Нов член Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Топло се надевам дека прво ќе ја пуштат во целост снимката од свадбата на ќерката на Велија и синот на Фијас. А откако истата ќе доживее две-три репризи (на барање на гледачите), после секојдневно ќе ни се јавува како живеат младите, колку се сакаат, колку тој брак е складен, колку таа љубов е вечна. Се разбира дека главното ќе настапи кога младата ќе забремени. Тогаш секојдневно ќе мора Билјана Дебарлиева да соопштува како напредува ситуацијата. И то. Ваква една ТВ и недостига на Македонија, особено на Торбешите кои се на гурбет по цел свет. Така, преку сателит ќе можат да следат како живеат нивните Торбешки босови Велија и Фијас. Разбира се, додека децата не се разведат. После пукање на тиквата, ексклузивата ќе ја чекаме од Алфа, Сител, Канал 5.
|
|
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesno bi bilo toa da se sluci ama ne bas verojatno
|
|
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke gi davaat south park - O.K. site gledaci na southpark veke ima kade da gi sledat, a friends se edna od najdobrite 'sitcom' serii sto veke ja imame gledano na a1 a i pred niv na hrt1 kako i site serii na a1 - prestari se za da gi narekuvaat eXclusive-ni
so takva najava za 'golem' proekt im treba nesto novo |
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А1 одамна не е А1. А1 беше некаде до 2000та после ја зафати и нејзе декаденцијата. Но ако декадентните елементи преминат во А2 ќе биде поквалитетна А1 се надевам.
|
|
bakigvg
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога се очекува да започне со работа А2?-Има ли некој таква информација.
|
|
jorgo86
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и секако додека БОКИ 13 не се појави на екран не мозе да опстане таа телевизија
море марш таму гниди ни заедни а1 а2 безврска |
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Требаше веке да почне да се емитува, но ќе почне наскоро. И ќе ја има само на кабелска. Од проверени извори Изменето од Ateist - 29.Јуни.2008 во 07:35 |
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
DarthMakedon
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па се надевам ќе биде добра
|
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека даваат и Star Trek, Star Gate, Doctor Who, Numbers и ако може во некое нормално време.
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |