![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 346> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДТК ...
дека ми должиш извинување |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...machka sho jade mast, jade i stap...
|
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
ALAL DA TI E KAKO SI KRCIS,SE RAZDENI A JAS USTE NEMOZAM NI KREVETOT DA GO "FATAM" AMA NIKOJ NE MI E KRIV KOGA MI E MIL EKRANOV I FORUMOV.
![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
... лесно ти е тебе... без памет.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Треба да се засрамиш.!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
kaktusi da seres
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sakam da ti kazam kako te zaebav
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
sakam mnogu da ti kazam........ama ne si tuka
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
sakam da ti kazam ponekogas razmisluvam sto bi bilo ako bevme zemeni , ama poarno mozda nisto so ne napravivme.........
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
sdtk, izdrzhi na zeshkoto
![]() Изменето од filmadzijka - 29.Јуни.2008 во 10:25 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....ne ti dozvoliv da se vljubis vo mene,jas ljubev za dvajcata!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
zaveduvaj mazi, otruj gi, zemaj im gi parite i davaj mi gi na mene
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() Изменето од pagane - 12.Јули.2008 во 20:02 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() Изменето од pagane - 12.Јули.2008 во 20:01 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |