![]() |
|
Причина првиот состанок да е и последен |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...ne be blu, nebeshe debela ni ruzna, nego so toa sakav da i kazam deka e ubava-da i dam kompliment de, ama glupa...so ponashanje de... |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Епа дека е глупа ке си и набиел комплекс и она ке поверувала во тие ствари и уствари ке си и врател за големата радозналост...глупача една
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
zaboravi kako se vikam...........ke se otruev zamalku
![]() |
||
![]() |
||
|
заш ма? па ја ич не памтам имиња...
|
||
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ako mi mava nekoi shovinistichki muabeti i ako se fali imam ova imam ona imam, imam, imam...
AAAAAAA PAMET IMASH LI??? -e nemam ama ke mu kazam na tato da mi kupe, oti on se mi kupuva ![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Ако е премногу нападен...
![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Ako gi iznese site planovi za nasite zaednicki aktivnosti vo tekot na slednata nedela pa i povekje,pa uste ocekuva deka ke idram po negovoto scenario,a uste ne znae ni koi se moite interesi...epa moram da mu gi unistam planovite
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ako se pofali na drugarkite kakov onaduvac sum
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...and, what made you think that you could have it your way, I'm not better than the ones before me... ![]() Изменето од ...Well... - 28.Јуни.2008 во 19:15 |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...baterijata od mobilniot!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Sekoj sostanok so dosadna i napnata atmosfera od koj samo baras nacin sto pobrzo da se izvleces,ne sum go povtorila po vtor pat...gjubre sum
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
More ne sum ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
Mislam deka prviot sostanok moze mnogu da ni kaze dokolku pravilno gi tolkuvame signalite.. ako na prviot sostanok uste go vidam kako se vrti nastrana po drugi, go preknizuvam i frlam vo kanta
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |