IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Пријателство меѓу маж и жена
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пријателство меѓу маж и жена

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 45>
Автор
Порака
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2005 во 12:58
здр. Пријателчиња
нема проблем нели ако ви се уклушам во муабетот?
Има едно непишано правило кое вели:

Пријателство мегу маж и жена може да постои само ако меѓу нив нема физичка привлечност
е сега доколку се појави такво нешто па и не би требало да има проблем и врската да напредува понатаму

Основа за секој добар брак, врска е пријателството
мојата животна сопатничка пред се треба да ми е најдобар пријател и се останато после тоа
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2005 во 01:02
prijatelstvo megju maz i zena ne moze da uspee, barem ne na dolgi pateki... iako imam dovolno dobri dokazi vo vrska so ova, nema da gi istaknam poradi moi odredeni pricini, no sepak garantiram deka vo sekoj pogled toa prijatelsto ne postoi...
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
batt's Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2005 во 17:50
EVE JA:)))))))
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2005 во 17:53
И СЕГА ЌЕ ГИ ПРЕФРЛАМ СИТЕ КАЈ Те*е!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2005 во 18:43

ili site kaj tebe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2005 во 18:54
не е важно само дружбата е важна

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2005 во 19:02
pRIJATELSTVOTO POMEGU MAZ I ZENA SEKOGAS ZAVRSUVA SO SEKS
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2005 во 19:14
Да или со желба за секс
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2005 во 19:15
"SPODELI JA SVOJATA RADOST SO PRIJATELITE I TAA KE SE ZGOLEMI,SPODELI JA TVOJATA TAGA SO PRIJATELITE I TAA KE SE NAMALI"-se razbira so vistsiskite prijateli(koi za zal denes sse se poretki),aj da ve prasam kolku pati nekoi od sprotivnot pol bile srekni zatoa sto vie ste bile ili obratno......mene m i se ima sluceno milion pati,sudejki spored ova znaci sepak postoi!
Кон врв
Nate Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 481
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nate Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2005 во 00:01
Prijatelstvo  pomegu maz i zena mmm..?Mislev deka postoi i tvrdo bev uverena vo toa se dodeka  mojot "najdobar" drugar,koj go sakav kako brat,  pocna da ljubomori na sekoj sto ke mi se doblizese i  jas taka naivna  mislev deka samo  vnimava na mene,cisto drugarski.Ali nisto od toa,od koga sum vo vrska edvaj sme  na edno "zdravo" .
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2005 во 22:01

hehehhehe, i sega? dali seuste mislis deka takva iluzija od drugarstvo postoi????

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Nate Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 481
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nate Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2005 во 00:21
nisto od toa,se razocarav
Кон врв
zakacka Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Ноември.2005
Локација: Italy
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zakacka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2005 во 10:49
Postoi prijatelstvo do togas koa ke se pojavi zelbata za da se pointimni.Poslem se zavrsuva.
kiss me
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2005 во 11:00
se zavisi od toa kolku e prijatelstvoto vistinsko. so ljubovta prijatelstvoto najcesto prestanuva....
rabotata e kolku moze da se postavi granica pomegju toa da sakas da si prijatel so nekogo i toa da ocekuvash nesto poveke.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.