|
Деца |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 263> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deca? - Dete e NAjubaviot podarok sto moze da go dobije edna zena.
JAs? Bi sakala da Imam dete ... Moze i 2/3 Ali koga bi bila zrela licnost NAjprvin bi razmislila dali voopsto da imam dete i so kogo.Ako veke bi imala sakam da mu ovozmozam ljubov od dvajca roditeli i dobro vospituvanje i nasocuvanje kon dobriot pravec na zivotot se razbira dodeka ne stane vozrasno i ne pocne samo da razmisluva i odgovara za svoite postapki ponatamu. Podobro da nemam dete otkolku toa sto ke go imam da zivee (Kako sto jas sum ziveela). Bi posvoila ( i toa sigurno ) a zasto bi posvoila? Zatoa sto mnogu sakam da imam dete sto nema da bide moja krf no taka ke go custvuvam i ke mu ovozmozam dom kako sto zasluzuva EDNO DETE koe e doneseno na ovoj svet I NAPUSTENO od NEcustvitelni roditeli. ( ne gi opravduvam roditelite koi gi napustaat svoite deca bez razlika kakva da e pricinata dali finansika ili ne znam jas sto bla bla). |
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4142434445 263> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |