|
Predlog: Kritika na portfolia! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Super ideja. Smetajte na mene .
|
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
Vojkan
Сениор Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех, да кажам само неколку збора.
1. Како концепт ми се допаѓа. Треба да се почне и да се поправа со текот на времето, зашто совршено од прва нема да биде (а ако биде, тогаш супер). 2. Еден на еден гласање мислам дека е многу интересно, зашто групно нема да може да се дојде до збор, а и интересно е да се соочат два пристапа кон фотографијата. 3. Бројот на фотографии во портфолиото можеби би требало да биде малку помал (5-7), зашто 10 се многу за објаснување (а и кај ќе ги најдам) и може да помине многу време додека да се заврши едно портфолио. 4. Ако ми текне уште нешто, ќе дополнам. Поздрав |
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj da kazam i jas moe dopolnuvanje. Prvo treba avtorot da si kaze nesto okolu negovite fotki. Sakam da chujam sto sakal da dobie, kako go dobil, itn...
|
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlicno razmisluvanje.... |
|
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tegla, odlicna poenta!
Kako i da e, jas sum ZA. Video-bim, printovi, laptop ... whatever ... Dzabalebarskiot duh i treba da se narusi ... Sredite (a moze da gi kazeme i sredbite ) treba da bidat veceri na fotografijata, a nie gi pretvorivme vo kafanski muabeti! |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
почна нешто од ова да се реализира или остана на желби само?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so be zelba?????
pere plagiART- kritikuva na golemo koja be pusta zelba |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
rencio
Група Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не мислев на критики под секоја фотографија, туку на издржано излагање, подготвено за поголем дел од фотографиите од нечие портфолио, како што ја сфатив идејата, т.е. идеите овде. и тоа на собир, дали во Мала Станица или некаде на друго место, фотографски клуб, кружок или слично. кружок?!!! тоа прашував, дали почна таа пракса. да се собираат луѓето и да се осврнат критички на нечие портфолио. нормално со дискусија, која потоа ќе ги вклучи сите присутни. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Glecin
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dogi....gnerealno smetam deka idejata proagja.....mislam deka vo momentov nemashe dovolno prijaveni i doagjaat letni odmori....kako praksa kje go vovedeme vo Septemvri...pozdrav!
I.S |
|
There is more in life than books you know, but not much more!
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |