|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 472473474475476 717> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добра ви вечер друштво
гледам нешо нервозни сте?
мамамд како добар модератор ќе чести пијачка
ај јас ќе ви напраам нешто благичко...
ама кога веќе сте ги зачепкале модераторите и пациентите-
не мислите ли дека се повеќе модератори од членови?
а некои модератори станале тоа за да можат да си ги штитат своите миленици и да ги бришат сите што ги нападнале нивните милички
па цело време имате чувство дека некој ви дише во врат
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooooooooooo....look who's here
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nedam pojke
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe sakam taka disenje vo vratot ... od napred ... pozdrav andjelina, kejt i anakin prijatele ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dze ... kaj si ti mome ??? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dze...vamu-tamu...nemirno e mometo
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде малку благо
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav marko prijatele
moj naj naj naj do maskiranite niso oti ne me gushkat Изменето од anakin - 26.Јуни.2008 во 23:27 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoja devojka rabotela vo picerija ... bila premorena toj den ... i se smachilo nekoj da i disi vo vratot ... gi izgorela picite ... se skarala so gazdata .... gi ispokrsila pajncite ... se skarala so dechkoto .... katastrofa ... i ke si odela doma ... ama doma nemala nisto za jadenje .... kapnata .... i si ispekla pica ... i i turila kechap ... i otisla doma ... edvaj otvorila ... i taka kapnata si legnala ... so se pica ... kechap nasekade ... ... i zvoni telefonot .... dechkoto ja bara da se vidat .... ODMA ripnue ... se kapi ... ODMA se oblekue .... 102 % ODMA karminche .... chorapny nylon mrezasti ... i izleguva .... cela nok igraat .... uzivaat ... i sabajleto bez spienje ... otisla na rabota ... se smirila so gazdata ... ispekla pici ... gi izmila pajncite ... I .... napravi edna takva svadba .... tri dena i tri noki traese ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more brzo torta pravenje ... bravo andjelina ... kejt ... znam deka si nemirno ... toa e normalno ... anakin prijatele ... primeni zakon na privlekuvanje ... F = m1 * m2 / r^2 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kade toa ti e izbrishan post marko_antoni..? |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nepalit kaj mene zakoni marko antoni
jas sum van site zakoni marko antoni Изменето од anakin - 26.Јуни.2008 во 23:34 |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах бре марко
чорапи ем најлонски ,па уште и мрежести
значи...што и да се случи,THINK PINK
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo moira ... napisav nekolku postovi na razno staviv link ... ama sega toa i ne e tolku vazno ... http://www.forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=3549&PN=256 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 472473474475476 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |