IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Вреди ли???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вреди ли???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 12>
Автор
Порака Обратен редослед
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 10:48
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Originally posted by boris70 boris70 напиша:

Imam pet godisna vrska i neodamna doznam deka devojka mi se zalapala nekolku pati so nekoj francuzin.
Vredi li da i prostam, da i vratam so ista merka ili da i dadam crven karton. Dali nekoj imal slicno iskustvo i kako postapil ???

U kraen slucaj ako nemate normalni komentar, ve molam bez glupiranje.

Неколку пати се залапала? Не вреди! Батали ја. Утре ќе ти се залапа со некој италијанец, задутре ќе ти забремени од некој германец. Враќањето со иста мерка не води никаде. Желбата за одмазда сврти ја против себе, затоа што никој не одлучи за тебе кога ти реши да бидеш со неа. Си требал малку повеќе да ја провериш нејзината верност пред да стапиш во врска со неа.
Јас гласам за црвен картон!

kako bese ona so prostuvanjeto? голема%20насмевка(sala)
mozebi vo pravo si no mozebi i gresis, nekogas covekot treba greska da napravi za da svatit sto ima pokraj sebe i deka tugoto ne vredi
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 00:29
Originally posted by boris70 boris70 напиша:

Imam pet godisna vrska i neodamna doznam deka devojka mi se zalapala nekolku pati so nekoj francuzin.
Vredi li da i prostam, da i vratam so ista merka ili da i dadam crven karton. Dali nekoj imal slicno iskustvo i kako postapil ???

U kraen slucaj ako nemate normalni komentar, ve molam bez glupiranje.

Неколку пати се залапала? Не вреди! Батали ја. Утре ќе ти се залапа со некој италијанец, задутре ќе ти забремени од некој германец. Враќањето со иста мерка не води никаде. Желбата за одмазда сврти ја против себе, затоа што никој не одлучи за тебе кога ти реши да бидеш со неа. Си требал малку повеќе да ја провериш нејзината верност пред да стапиш во врска со неа.
Јас гласам за црвен картон!
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 19:24
мењам мислење.......НЕ ВРЕДИ.....не не нема теоретски шанси....
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 16:29
ПА НЕЗНАМ СЕКОЈА ВРСКА ИМА КРИЗА, АМА И ПОКРАЈ СЕ ДА И ПРОСТИШ НА МОМЕНТИ КЕ ИЗЛЕТУВА ПО НЕКОЈ ЗБОР ШО ПОГОДУВА ВО СРЦЕ
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 13:36
Voopshto ne mi se dopadja da sum vo krug...
ja mrazam monotonosta,..so samoto prostuvanje
veke si izlegol od krugot,..ne se vrakjaj nazad pak...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 11:50
......kako ne vredi..vredi i toa mnogu!..da se dade sansa i da se prosti..pa toa e edna golema odlika na golemite luge!...eve,dedo boze,kako toj ni prostuva....a nie pak si terame po nase..i taka vo krug...намигнување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 13:30
Iiii...a mi vikase da odime u Francija na odmor...ja glup prifativ...pa ke ja rasturat tamu  изненадување ...
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 11:04
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ako mu veti deka nema drug pat taka da pravi...neka se zakolne u majka na primer zosto ako umre majka i ona ke bide kriva

....голема%20насмевка.....obecanje ludo radovanje......................голема%20насмевка............ne be bate ne vredi veruj mi.taa stom "ednas??" te izneverila na nekoj nacin....ke bide i vtor ,,,i tret,,,i t.n..................
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 12:44
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ako mu veti deka nema drug pat taka da pravi...neka se zakolne u majka na primer zosto ako umre majka i ona ke bide kriva
газење%20од%20смеење
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 12:44
голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 12:29

Изменето од zbunet - 06.Јуни.2008 во 12:30
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 12:27
кревај ја бате дрољата на клоци и сиктеросај јаголема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 18:50
..................NE..................NE  VREDI...............
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 17:58
Originally posted by BlackMagic BlackMagic напиша:

..i KAKO MOZES DA BIDES SO TAKOV STO TI PROSTIL I SEUSTE DA TE PRIVLEKUVA, I DA LEGNES SO NEGO I DA MU GLUMIS LJUBOV I VERNOST I ...USTE NEZNAM STO....KADE TI E SAMOPOCITUVANJETO ?!?
ZOSTO NE MU KAZA, SLUSAJ..JAS VAKA I VAKA ...OD TIE I TIE PRICINI....I BIDI FRAERKA OTKACI GO I IZBAVI GO OD MIZERIJATA...
NEGOVATA ODMAZDA KE BIDE.....VELICANSTVENA...TRUST ME!!!!

...НЕ СИ ВО ПРАВО!..НЕ ЗНАМ СЕГА ЗОШТО,НЕ САКАМ ДА МИСЛАМ,АМА НЕ СИ ВО ПРАВО...!СТАВИ СЕ ВО СИТУАЦИЈА МАЛКУ...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.