![]() |
|
Kолку се разочарале во Вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Автор | |
Kiniki ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Мај.2008 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
. Изменето од Kiniki - 31.Декември.2009 во 11:06 |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
10^6
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga na sila ocekuvaat da bidam ona sto mi e dosadno da bidam
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Mislam deka ako premnogu se trudime da ostavime ubav vpecatok,koga-togas nekogo ke razocarame...Mozebi podobro e da si gi pokazeme prvin negativnostite,potoa sto i da napravime ne moze da gi razocarame,edinstveno prijatno da gi iznenadime
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
vika,...razocharana bila,....samo shto ,..i jas mozam da go kazam ,...istoto!,..
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga moite pretpostaveni se loso raspolozeni zaradi mene, toa znaci deka sum na vistinskiot pat, zosto obicno se kezi samo onoj sto ima iluzija na sigurnost i semoknost
|
|
![]() |
|
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Татко ми се разочара во мене; не ги остварив неговите амбиции до крај, требаше да станам министерка.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Kojznae kolku...ne kazuvaat site iskreno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mnogu imam prekuvremeni saati, a inace sum dezuren razocaruvac
|
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Мајка ми се разочара во мене кога дозна дека пушам. Мислам дека тогаш и се срушија сите светови. Тоа беше трагедија, па молење да сум се откажела, па не сакам...па зошто.. и бла бла...нели
|
|
![]() |
|
Sakam da gi razocaruvam site onie bezrbetnici koi ocekuvaat da vidat taga i nezadovolstvo na moeto lice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Sigurno sum razocarala nekogo do sea,no iskreno ne mi se slucilo da mi go kazat toa..iako se trudam da ne razocaram nikogo,sepak ne e ubavo,a i ne sakam koga mene ke me razocara nekoj..
|
|
![]() |
|
Silueta so bezbol palka stoi mi se cini gledam i deka dosol pay day , ama toa bilo samo igra na granki i lisja na vetrot
|
|
![]() |
|
A koj me prasuva kolku tie mene me razocarale
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |