|
Kолку се разочарале во Вас? |
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Автор | |
Kiniki
Нов член Регистриран: 01.Мај.2008 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од Kiniki - 31.Декември.2009 во 11:06 |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10^6
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga na sila ocekuvaat da bidam ona sto mi e dosadno da bidam
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka ako premnogu se trudime da ostavime ubav vpecatok,koga-togas nekogo ke razocarame...Mozebi podobro e da si gi pokazeme prvin negativnostite,potoa sto i da napravime ne moze da gi razocarame,edinstveno prijatno da gi iznenadime
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vika,...razocharana bila,....samo shto ,..i jas mozam da go kazam ,...istoto!,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga moite pretpostaveni se loso raspolozeni zaradi mene, toa znaci deka sum na vistinskiot pat, zosto obicno se kezi samo onoj sto ima iluzija na sigurnost i semoknost
|
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Татко ми се разочара во мене; не ги остварив неговите амбиции до крај, требаше да станам министерка.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kojznae kolku...ne kazuvaat site iskreno
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu imam prekuvremeni saati, a inace sum dezuren razocaruvac
|
|
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајка ми се разочара во мене кога дозна дека пушам. Мислам дека тогаш и се срушија сите светови. Тоа беше трагедија, па молење да сум се откажела, па не сакам...па зошто.. и бла бла...нели
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da gi razocaruvam site onie bezrbetnici koi ocekuvaat da vidat taga i nezadovolstvo na moeto lice
|
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sigurno sum razocarala nekogo do sea,no iskreno ne mi se slucilo da mi go kazat toa..iako se trudam da ne razocaram nikogo,sepak ne e ubavo,a i ne sakam koga mene ke me razocara nekoj..
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Silueta so bezbol palka stoi mi se cini gledam i deka dosol pay day , ama toa bilo samo igra na granki i lisja na vetrot
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koj me prasuva kolku tie mene me razocarale Ne mi e gajle kogo sum razocarala,ako jas samata ne sum se razocarala sebesi od takvata postapka.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |