IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Гатање на карти или кафе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Гатање на карти или кафе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 17>
Автор
Порака
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 22:03
Како не бе...
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 00:40
Originally posted by IQ IQ напиша:

more edna zena sho mi iznakaza, auuu, do sega se se ostvari i mi kaza togash, ke te pokanat mnogu naskoro na svadba od mashka strana i koga otidov doma mi stigna pokana za sadba istiot den od mashka strana normalno sluchajnost ili sho?...

Јас и за мојот и за твојот случај мислам дека е... случајност
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 12:19
neka e

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2008 во 18:15
veruvam!

vo poslednite 20 godini, od 100 'gatanja' na kafe, 2 pati mi pogodija.
ednas deka ke mi go odlozat ispitot i ednas deka ke zapoznaam 'crnomanjasta maska osoba'.   

Изменето од filmadzijka - 17.Јуни.2008 во 18:17
Кон врв
Agapi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2007
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Agapi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 02:34

Ni jas ne veruvav vo vakvi raboti, no stalno si gledavme so drugarkite na kafe onaka da ni pomini vremeto. No pred nekolku meseci zaedno so skolski drugarki otidovme kaj edna gatacka na kafe. Ne mi se odese zatoa sto ne veruvav vo takvi raboti no sepak otidov. Koga izlegov od kaj nea bev zaprepastena zato sto zenata mi pogode apsolutno seeee. I minato (raboti za moeto semejstvo koj samo jas gi znaev..na pr deka majkata na mojata majka umrela mn mlada od rak), za moite karakteristiki, za moite najbliski, za ljubovta, za idninata. Apsolutno za se. I dosea toa sto mi go kaza se ostvari. I ne samo mene toa sto mi go kaza tuku i na moite drugarki. Taka da ottogas pocnav da veruvam, no mislam deka nema povejke da otidam barem ne vo skoro vreme.. Za ponatamu kojznae mozebi     

Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 14:42
да- самата jас гатам и на карти и на кафе- многу познавам...
на познати.
а на некои луге им е jасна судбината и без гатаньенамигнување

Изменето од pagane - 19.Јули.2008 во 14:52
Кон врв
black angel Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 17:32
zasto da ne dobro e za utepuvanje vreme
you'll be right here in my arms,stop pretending,because in joy and sorrow i'll be only with you,you know your love 's the funeral of hearts!
Кон врв
hacko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Ultimate HackMan

Регистриран: 19.Декември.2007
Поени: 119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hacko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2008 во 22:00
Не мозе неција иднина да биде написана на лигите и талогот.Нелогички е.
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
Кон врв
Haker_mk_sk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јули.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Haker_mk_sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2008 во 15:58
Не.
G.G. King
Кон врв
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 15:46
ne veruvam voopsto,se e samo slucajnost.
Кон врв
barnabas Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2008
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај barnabas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 17:31
Originally posted by Afghanistanec Afghanistanec напиша:

Videte , da bidam iskren , jas gledam na kafe.NE e taka ednostavno , veruvale ili ne i ota si e darba , od Boga da kazam.Koga gledam na kafeto vo fildjan mi se otvora vizija, figurite se dvizat, toa e kako da gledam film igo raskazuvam . Moze nekoj ke rece toa e sizofrenija , no ne e takaveruvajte takvite nesta postojat.Dosega na site sto sumgledal sum im pogodil. Problem mi e sto sum masko i sto nesakam mnogu popularnost.Nema da zaboravam na edna moja prijatelka mnogu mila od Kumanovo i gledav na kafe.Jadnata nemase ni decko , i kazav deka za tri dena ke se mazi-so razveden covek.Veli kako koga nemam ni decko.Rekov eve ke vidis. Navistina popladneto odenje na rabota , doaga tip vo prodavnica, blizok prijatel na nejzin gazda, inaku prijatelot i e od skopje-segasen maz i priznava kolku mnogu e zaljuben vo nea (inaku e razveden)i priznava se , ja kani na vecera , dva dena romansa , dobiva ponada za brak i ja prifaka. SE amzi za nego , ziveat vo skopje vo Dgorce. Tipkata od mnogu siromasna sega e bogataska.Koga i gledav veli ako se ostvari ke ti kupam sto sakas. I rekov ti mazi se i ravlo cevli daj mi .Ne ralo cevli sekoja godina na toj den dobivam po edno ralo od nea vo znak na blagodarnost. I den deneska pred da treba da odlucat nesto vo zivotot prvo doagaat kaj mene so mazot da im gledam na kafe i sekogas im pogagam i im odi dobro.Edinstveno ja zamoliv da ne me raznasa. Ne se samo cevli sto imam dobieno vo znak na blagodarnost , biznisi i biznisi uspesni stojat zad niv.Edinstvena maana mi e sto ne krijam ako ima loso i loso kazuvam. Me molese da gledam i na nekoi drugi nejzini i negovi prijateli , rekov vo red samo ne vo gradot kaj sto ziveam , taka da koga odam kaj niv na gosti , luge i luge doagaat, i site se zadovolni.Taka da ne veruvajte na sarlatani vi e moj sovet , no postojat luge koi se navistina jasnovidci i se za veruvanje

A dali go znaes Bog koj e i kakov e za da bidam siguren deka stvarno darbata ti e od Bog, zasto ako go znaes Bog, sigurno ke znaes I zasto ja imas taa darba i so koja cel da ja koristis. A ako ne go znaes Bog od kaj znaes deka e od nego.?Sekoj koj ima darba mu e dadena so pricina i cel, koja e tvojata pricina i cel? Ova e vazno prasanje zasto ako ne e od Bog togas znaes od koj e.

Изменето од barnabas - 03.Септември.2008 во 17:32
Кон врв
barnabas Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2008
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај barnabas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 17:34
Originally posted by Agapi Agapi напиша:

Ni jas ne veruvav vo vakvi raboti, no stalno si gledavme so drugarkite na kafe onaka da ni pomini vremeto. No pred nekolku meseci zaedno so skolski drugarki otidovme kaj edna gatacka na kafe. Ne mi se odese zatoa sto ne veruvav vo takvi raboti no sepak otidov. Koga izlegov od kaj nea bev zaprepastena zato sto zenata mi pogode apsolutno seeee. I minato (raboti za moeto semejstvo koj samo jas gi znaev..na pr deka majkata na mojata majka umrela mn mlada od rak), za moite karakteristiki, za moite najbliski, za ljubovta, za idninata. Apsolutno za se. I dosea toa sto mi go kaza se ostvari. I ne samo mene toa sto mi go kaza tuku i na moite drugarki. Taka da ottogas pocnav da veruvam, no mislam deka nema povejke da otidam barem ne vo skoro vreme.. Za ponatamu kojznae mozebi     

Spored tebe sto mislis dali e toa od Bog ili ne, ako da zasto taka mislis i ako ne zasto taka mislis? Bi go cenel ako mi odgovoris na prasanjevo.
Кон врв
Месечина Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Месечина Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 15:57
mn pati mi gatale na kafe, no nikako tia sto go velat da se ispolni, i spored toa ne veruvam!
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 16:38
pred nekoe vreme mi gledaa,ama nekako slabo
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,221 секунди.