|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 466467468469470 717> |
Автор | |||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[[/QUOTE]
...a neeee blashke...ne me ubeduvash...jas si kupiv roleri...i sega vezbam...IQ ke sedi... ako saka moze i da lezi... a jas ..kujna...dnevna...i posluzavnik pred vrata...kulturno tropam...mlada gospodza... rum srvis... banjata vi e spremna... i papucite pod mishka...da me nema... nevidliva Kroki.... IQ moze bakshish da mi dadesh...kolku za cigari.... [/QUOTE] ee...otkacena si sto posto
te obozavam
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke ti pomagam mamamd nema problem nakit ne nosam odma da me zemesh sega, gledash kolku sum skromna
|
|||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja da ti kazam ne sum mnogu mnogu po obichaite i tradiciite |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да бе мила ,нормално дека ти си ја почитуваш својата мајка,како и сите останати.и нормално дека ја сакаш неа.замисли ситуација-твојот сакан доаѓа на ручек кај мајкати и нормално си ја почитува неговата мајка премногу,а на твојата и се обраќа со-мори,еј или госпоѓо(последново мене би ми звучело како заебанција)
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...a neeee blashke...ne me ubeduvash...jas si kupiv roleri...i sega vezbam...IQ ke sedi... ako saka moze i da lezi... a jas ..kujna...dnevna...i posluzavnik pred vrata...kulturno tropam...mlada gospodza... rum srvis... banjata vi e spremna... i papucite pod mishka...da me nema... nevidliva Kroki.... IQ moze bakshish da mi dadesh...kolku za cigari.... [/QUOTE] ee...otkacena si sto posto
te obozavam [/QUOTE]...taka mi vika i mazot mi... otkacena... ama ona te obozavam... ne vika... shepoti....... vprocem...kamo kafe za osmicata.... ...blazo moja...ne se nerviraj...na golemata snaa ke i dozvolam mamo da me vika... |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma jok!!!!
ne postujem osmici
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas nikade ne rekov deka so tie zborovi ke i se obrakjam, toa e nepochit, si kazav jas, pochituvam ama ne vikam mamo i tato, koga ke se omazam ke vi kazam kako ke gi vikam |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ee...otkacena si sto posto
te obozavam [/QUOTE]...taka mi vika i mazot mi... otkacena... ama ona te obozavam... ne vika... shepoti....... vprocem...kamo kafe za osmicata.... ...blazo moja...ne se nerviraj...na golemata snaa ke i dozvolam mamo da me vika... [/QUOTE] ....Мамамд...моја ...не се нервирам....така и треба да те вика....
без....да и ......дозволиш......ако си го почитува син ти....
треба и сите....останати ...од семејството.....
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
IQce milo ne zaboravaj eden mnogu vazen fakt... se se uci... i ushte eden ushte povazen... mamamd e ucitelka.... bez pari se ke mi te nauci...tradicija... obicai... posle ke mozesh da magistrirash...doktorirash na ovaa tema... |
|||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma nekoi obichai se stvarno glupi i nepotrebni i ne planiram da gi prifakjam za nishto na svet
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе викаш...ќе викаш....Мамо...само сега така си збориш.......
|
|||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aj koa ke bide, ke ve isvestam i ke vi recham, VI REKOOOOV
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
добро бе ,ај ,викај како сакаш....нели страницава е позитивна.немој да се скараме заради некоја си таму,која уште не ја ни знаеш. Ај на кафенце |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.... alooooooooo cekajte da si gi stavam rolerite... kicma me zabole od trcanje...na obrazovanie (goamiti sum tamu moderator...vestalka...pazam da ne zgasne oginot)...pa na politika (majka na iden politikolog)... i tuka so veselo drushtvo.... ... milo sakash da kazesh 9....ili 10....aaaaa gledam jas ke dadesh pivo...samo cekaj da dojde rushka...bez nea ne pijam.... |
|||
Внеси реплика | страница <1 466467468469470 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |