|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 133> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....aaaa,vaka moze?...gubenjeto na smislata na zivotot vo sovremeniot svet,koj znaeme e poln so egzistencijalni i navidum beznacajni , no mnogu vazni problemi,javnati od moderniot nacin na ziveenje i isforsiran od modernata tehnologija,mislis ne e opasna rabota..?...a?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne nego karika vo opstojuvanje na civilizacijata
civilizacija ne gresi veruvaj |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...civilizacijata odi vo propast!..zivotot ke bide (za nekoi e i sega)samo za predodredeni individui,kako sto gi narekuvas ti..
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivotot e i led i med
i zajce i kucka eden moj drugar morbidno velese humor i nasmevka mora da ima i tatkoto da go besat |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...znaci..gola voda!(bez vino...)
|
|
|
|
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot e LAVIRINT .... Zivees ZA DA UMRES UMIRAS ZA DA ZIVEES ! (NE ZNAES ZASTO SI ZIVEEL NE ZNAES ZASTO KE UMRES NE ZNAES DALI PAK KE ZIVEES)
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drzenje za vozduh po ugornina - lizganje na g'z po udolnina
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivotot e kako planina... po nekogas uporen za kazuvane... po nekogs ke moras drug pat da biras, po nekogas ke mora i da se vratis ... no koga ke se kacis i kon dolu gledas ke vidis kolku e ubava i prekrasna taa panorama
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pojma neam. Ne veruvam ni deka tatko mi znael koga me pravel
|
|
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам како да го дефинирам животот, знам само дека е премногу краток и треба максимално да уживаме во него, а не да го поминеме во нервози.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivot e toa so ni se slucuva sega na nas
ni povekje ni pomalku ima kvaliteten zivot ima i srekjen zivot ironicno e deka tie vsusnost retko koga idat zaedno najsrekjen e toj so kje uspee da gi soedini |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Momenti...momenti,...sekjavanja,.. sliki,
taga,plach,,...bolka,...muzika,...iluzija,... radost,..srekja,... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ocekuvanje seks i se nesto se pojavuva sto ke go spreci ili upropasti momentot
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da gi isplatime grevovite na Adam i Eva.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1 4445464748 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |