![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 464465466467468 717> |
Автор | |||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
..malo... a zaboravash deka jas imam i mal i golem sin...a malooooo.... za maliot na mamamd... pecena si.... ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
more ne mi go dala taa, toj sam dojde ![]() ![]() nemam jas nishto protiv nea, samo ne mozam nekoja druga da ja nerecam MAMO, nema shansi, edna e majka ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
mamamd, me sakash mene za snaa, gledash kolku sum losha, ni ke te vikam mamo ni nishto ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Овде нема никакви четки....најсериозна сум...
моите ми велеа....гледај душо ...бирај....а кога ќе си одбереш...
тоа ке биде за навек....и ќе си ги почитуваш ...сите....таму....
во твоето ново....семејство.......
![]() |
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
![]() ![]() Срциња сте...ама слатко ме изнасмеавте со муабетов Јас само мудро ќе си молчам и ќе продолжам да ве читам ![]() |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
...blashke...gledash... pocna cveke da mi praka.... aj sega zamisli ja kako mi vika.... mamicke mila... nie ke odime na Maldivite.. ke go cuvash li 15 dena ova zgebalevo.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
edno e da gi pochituvash negovite roditeli, drugo e da gi vikash mamo i tato ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Сум слушала на постари жени како им се обраќаат со ...Мајче....
а што е толку страшно така да се каже....па знаеме дека е само
една ...мајка....но сепак.....мислам дека ...нема ништо лошо...
ако ...така се вика.......
Една колешка на работа вели....има само ќерки.....јас зетот
не сакам да ме вика ...БАБО.....туку....ГОСПОЖА.....
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() za mojata mila nesudena komshivka ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
... od kal da e od Shtip da ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
bravo ma mamamd, taka e
|||
![]() |
|||
||
Биба...не молчи...вклучувај се во разговоров....
овде веќе се договара....преговара........
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...za mene bi bilo golema navreda gospodza da me vikash...zamisli me so krpa v raka..brisham prashina... ti mi podavash nokshirot da go praznam... i mi se obratish... ve molam gospodza ispraznete go nokshirot vo nuznikot.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 464465466467468 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |