![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 463464465466467 717> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() pozdrav do site prekrasni lugje na temava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
IQ....Кај си ма ти....жива здрава...добра си.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
i ziva i zdrava i dobra i srekjna i se po red
![]() a ti a ti? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() za najmilata blashka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
И јас сум добра.....само да ти кажам нешто....
што ми е мерак....да бидеш....прилепска снашка....
![]() па да видиш како ќе викаш...по свекрвата....
![]() мамо....мамичко.....и да не сакаш.....зборовите сами
ќе ти излегуваат од устата.......од ...милина......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
od milina moze samo 100 grama kafe da i kupam i nishto drugo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
еве и за тебе една...ама ....вредна...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... da dae gospod i premilata Deva Marija... za nekoj mesec...vakov.. ama od beli rozi... nie zdruzno da i kupime... pa koga ke go frli preku ramo...nashata blashka... prvao vo racete na presvetlata I da padne... pa posle...pak da se turime na troshok..pa ushte eden takov buket da kupime....
![]() ...aiiiiii sum neshto romanticna.... ocigledno predspalnovna rezonancija me fati za oci.... |
|
![]() |
|
blagodaram, blagodaram
![]() ![]() ![]() ti blashke iszleda epten ke ja titresh svekrvata tvoja ili toa samo taka ke i mavash chetki a? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aaa ne mamamd ne vo mloi race, malecko sum ushte jas za takvi raboti, nataka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Како така збориш ма....
![]() и ти го дала....за да уживаш....со него во животот.....
и што е толку тешко да кажеш....МАМО.....
![]() Искрено....јас со задоволство би ја викала....така...само ако сака..
|
|
![]() |
|
![]() i za mamamd ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... prvo skokni...pa posle kazi op...ja ti se padne nekoja kako mene.. dobra... vredna... ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 463464465466467 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |