|
zapecena blenda! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kakvo e toa posebno maslo??? imam tuka eden pentacon 200mm f4, koj sto nekolku pati go imam otvoreno za da ja "razmrdam" blendada ... no so kratok uspeh... funkcionira do dve tri zatvaranja-otvaranja i posle pak se zaglavuva (federceto sto ja zatvora nema dovolno sila da ja pomrdne, sto pretpostavuvam znaci deka e 'zapecena' t.e. dava pregolem otpor ) |
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas na Alexandar mu odnesov 80/2.8 za Kiev 88 (6x6 format) deka blendata ne zatvarase. Mozese samo na 2.8 da raboti. Za nekolku dena mi ja vrati - ko nova .
Veruvajte mu na choekov. Ne se zafrkava. |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da ne otvaram nova tema...iam eden postar zeiss 50mm malce tesko mi vrti prstenot za fokusrianje moze li toa da se sredi?
|
|
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi so Aleksandar_A, mozebi kje moze. Na starite lekji se slucuva masloto za podmackuvanje da im se isushi i da stane kruto. Zatoa tesko se fokusira. Treba da se smeni masloto.
|
|
|
|
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe ko na kola a:D
|
|
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bukvakno, pogotovo ako e ruska lekja mozes i maslo za podmackuvanje na traktori da i staish |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |