|
Македонски бендови |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонски синови и Паркети...........
|
||
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A i dali nekoj gi spomna Foltin?!?!?!?
Ligeto pravat stvarno dobra muzika.Tapanarot na Parketi,Slave isto taka sviri i tamu. |
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овој период ги слушам Denny te chuva и Суперхикс
Изменето од ekszi88 - 07.Мај.2008 во 10:50 |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека сите имате омилени бендови ама гледам дека македонските бендови поретко се спомнуваат
па кои бендови ги слушате, кои ги знаете, кои најмногу ви се допаѓаат, на чии свирки најмногу идете и така натаму Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 15:37 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јасно дека има
Стринг Форсис Паркети ФИСТ Ареа.. и други ама не ми теквит... |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na bankrot bluz bend najmnogu imam odeno, leb i sol se naj, a parketi se dobri za zezancija ...
|
||
Мишичасти
Група Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Архангел...
Леб и Сол... Паркети... Мизар.... Толку... другото е се шунд.. |
||
SGC
Нов член Регистриран: 17.Јуни.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Деко е номер 1! :) Любимата ми песен се казва "Рапери во криза". :) Има и още, ама сега нямам време да ги диря да ви копирам заглавията на всички, че требе да тръгвам за работа. |
||
marjancho
Нов член Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima li gi nekoj karburatori da gi stave na rapidshare, utepahse gi trazejki fala
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пошо не ги слушате повеќето мк. метал бендови
еве ги тие што мене ми се свиѓаат Serpentine fire Jason Vandal Dedicated for life Sofar Last act of defiance Sanatorium у pоследно време почнав да се интересирам и за други бендови и затоа и ја отворив темава |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi,Parketi, i dali spomnav Parketi???
Isto i Foltin.Drugi vo momentov ne mi teknuvaat!!!!!!! |
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Arhangel,Leb i Sol,Superhiks..
|
||
grunge_girl
Нов член Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Paa iako golem del od muzikata so se emituva po tv e srajne ( izvinete na izrazov ) jas sepak mislam deka imame mnogu dobri rock i metal grupi. Mene megu omilenite mi se :
1. Arhangel- najdobar bend spored mene so najdobri tekstovi so prekrasna muzika .... nz. . gi obozavam 2. Superhiks- tolku veseli luge nemam videno ko ke pojdam na koncert si pominuvam najzakon 3. Serpentine fire 4. Warnament 5.Vandal 6 Dedicated for life 7. INHIBIT 8. Sanatorium 9. Mortality 10. Decadence i mnogu drugi da ne gi nabrojuvam |
||
all this pain is an ilusion....
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |