![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 927928929930931 1553> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ona si kupi sandalki
jas i pravev drustvo..
ne smeam da pomislam da kupam nesto slicno
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ima li nekoj ziv?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
jas se uste mrdam
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Pravila Muskaraca
Napokon je neko seo i zapisao sve ovo. Konacno, muska strana price. (morate priznati, vrlo dobra) Dosad smo samo culi "pravila" sa zenske strane. A sad evo i pravila muske strane. Ovo su nasa pravila! Molimo obratite paznju.. sva su NAMERNO pod brojem "1"! 1. Muskarci NISU citaci misli. 1. Naucite da korististe WC dasku. Odrasle ste devojke. Ako je gore, spustite je dole. Nama je potrebna gore, vama dole. Mi se ne zalimo sto je vi ostavljate dole. 1. Sport nedeljom: to vam je kao pun mesec ili oseka i plima. To je tako. 1. Plakanje je ucena. 1. Trazi ono sto zelis. Ali znaj ovo: Tanane aluzije ne pale! Jake aluzije ne pale! Jasne aluzije ne pale! Samo reci sta zelis! 1. DA i NE su savrseno prihvatljivi odgovori na skoro svako pitanje. 1. Nama se obratite s problemom samo ako zelite da se resi. To je ono sto mi radimo. Saosecanje ocekujte od vasih drugarica, one tome sluze. 1. Bilo sta sto smo rekli pre 6 meseci je nedopustivo kao argument. U stvari, sve receno se nulira i postaje navezece nakon 7 dana. 1. Ako mislite da ste debele, onda verovatno i jeste. Ne pitajte nas. 1. Ako nesto sto smo rekli moze da se razume na dva nacina, a jedan od njih vas cini tuznim ili ljutim, mislili smo na onaj drugi. 1. Mozete nas ili pitati da nesto uradimo ili da kazete kako zelite da bude uradjeno. Ne oboje. Ako vec znate kako nesto da uradite najbolje, onda uradite sami. 1. Kad god je moguce, molimo vas recite sve sto imate da kazete TOKOM reklama. 1. Christopheru Columbusu NISU trebale smernice, a ne trebaju ni nama. 1. SVI muskarci vide samo 16 boja, kao default podesavanja Windows-a! Kajsija, na primer, je voce, a NE boja. Tikva je takodje voce. Pojma nemamo sta vam je to sljezova boja. 1. Ako svrbi, bice pocesano. Mi to tako radimo. 1. Ako pitamo sta nije u redu, a vi kazete "nista", mi cemo se tako i ponasati - kao da nije nista. Znamo da lazete, tako da nije vredno svadje. 1. Ako postavite pitanje na koje ne zelite odgovor, ocekujte odgovor koji ne zelite da cujete. 1. Kada moramo da idemo negde, sta god da obuces je dobro... STVARNO! 1. Ne pitajte nas o cemu mislimo, osim ako niste spremne da diskutujete o temama kao sto su fudbal, trke, kosarka i sl. 1. Imas dovoljno garderobe. 1. Imas previse cipela. 1. Ja sam u formi i imam dobru figuru. Okruglo JE figura! 1. Hvala sto si citala ovo. Da, znam, veceras moram spavati na kaucu; Ali da li ste znale da muskarcima to uopste ne smeta? To je kao kampovanje. |
|
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Valerija mila..dobro ti utro srcka..dali si tuka?
![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
![]() Tuka sum...
kako si mi ti??
|
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
eve Val..maka macam..kade da najdam nekoj poloven telefon cisto radi upotreba..bez kameri i slicni gluposti..mi treba hitno a za sega sum svorc.Bi mozel da platam do 800 denari..Pred 4 meseci u VIP kupiv nov za 1200 den..ali sega nema najevtinite se sekade 1700-1800.Ne znam..da idam do bitpazar i tamu da zemam?
BTW..kazi mi te iznenadiv li prijatno so igricite , mila? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Uff,za mobilen,veruvam deka ima i po dukjaninjata za servis na mobilni...dali kje se najde nekoe modelce za 800 ne sum sigurna,ama pa zasto da ne....
Maki ima eden dukjan sproti Olimpiski bazen....mozes tamu da zirnes ima polovni telefoncinja
|
|
|
|
![]() |
|
Dobro utro
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
dobro utro fille
Val,ima be src eftini polovni/koristeni na bit pazar ama ne sum siguren kolku mi se sigurni..ima i za 500,600 denari..a za igrickite mila,jas tesko pocnuvam..ali koga ke pocnam..ko droga mi se..ne ostavam ni edna..A onie tvoite prvo gi igram (veke znam koi ti se omileni) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Maki,srcko...nemoj taka...
eve meeeeeee
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ne te pozz tebe
kaj mu ja kidna
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ajde ajde..koga vide igricive sabajle..svezo ostaveni..abe se nafrli devojcevo..ni kako ste..ni sto praite..ni sto ima novo..a jas pa..mesto da pricekam da zavrsi,uste pa i ja igram
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Ovde kje si se druzime
ok...nema igrici dodeka e Fenix,aktiven
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 927928929930931 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |