IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12511252125312541255 1869>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:41
Originally posted by moira moira напиша:

Originally posted by la fille la fille напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

...kakva ciganka...jas sum mu marketing agent...kako ke zarabotam nekoe evro...treba li da zhiveam od nesto...
od Vozduh, se razbiraголема%20насмевка

...ja jes da sum slim...mozham i od vozduh da zhiveam...ama ima drugi nesta koi mi se neophodni za zhivot...kako cipelice na primer...
za posreduvanje na ladalo...moze apostolki?
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:41
газење%20од%20смеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:41

Manolo Blanik?збунетост

...e neeeeee, ke si gi prljam nozete so Chik...
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:42
Originally posted by granny granny напиша:

ti i mies? a be crnec ne ti e ramen...

NI DO RAMENA NE MI E...
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:43
CHIK?голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаOdlicen izbor...otidov sega da go otsonuvam modelotнамигнување
Dobra nok milickiголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:43
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:43
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

prav golman

So da praam , takov sum...!!
Mani nemam...!!!
Ako treba, pa i golman ke bidam...!!!
i tebe cigankata ti dade otkaz?

DA, ZARADI LADENJE SO MANUELNO LADALO...
PREMNOGU SUM BIL PO EKOLOGIJATA...!!!
aj,pa ke te vozime na grinpis brotche
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:44

CHIK?голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаOdlicen izbor...otidov sega da go otsonuvam modelotнамигнувањеDobra nok milickiголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

...zbori taka, zbori... em razvedena em nemazhena ke ostanesh...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:45

...dali sum normalna... ...denes imam napishano 91 post...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:46

CHIK?голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаOdlicen izbor...otidov sega da go otsonuvam modelotнамигнувањеDobra nok milickiголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
i soni garavo
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:46

aj,pa ke te vozime na grinpis brotche

Samo da ne e u Grcija ..
so onie ...
takvite...
sto setaat po ostrovi...
u parovi...
a site od isti rod...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:47

ti i mies? a be crnec ne ti e ramen...

NI DO RAMENA NE MI E...
ispod ramena?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:47

...ste i go onoj debilnion crnec mene sto se obiduvashe da mi go upika...pogaravo AMIN... ...devojceto ne e rasist...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:48
a be..kakva Grcija...te nosime u dalecni egzoticni mesta
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12511252125312541255 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,657 секунди.