![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 105> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako nema gluma nema ni zanr i se ke se svede na dosadna drama od tri saati...nikoj nikogo ne tera nisto na sila, glumata so zadni nameri e stetna samo ako se ima rabota so deca i vozrasni so posebni potrebi koi nemaat sposobnost da ja prepoznaat, no da bide stetna za t.n. normalni luge, toa ne mozam da go prifatam
Изменето од zbunet - 24.Јуни.2008 во 17:04 |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
jas ne mislev na glumata kako profesija
mislev na neprofesionalci koi glumat...ludilo Изменето од mamma - 24.Јуни.2008 во 16:33 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
jas toa ne bi go narekol ludilo, toa e samo nacin na komunikacija koj go prifakame ili odbivame pr. ja znam deka doma mi e rastureno, no da dojde bez da mi glumi i mi se razdere deka sum aljkav, aj ke pomislam deka ne me saka i ke pocnam da teram inat, sto znaci so cuci muci moze da me natera da bidam popedanten pod parola " ako ti znacam nesto "
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
isto ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ne sakam razvodi
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ne sakash devojche...ama koga se mora se mora...i ti e gajle...let's go crazy... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........grmoteviciiiii
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ne sakam koga maca moja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Изменето од zbunet - 25.Јуни.2008 во 10:50 |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ne sakam zestini nad 40
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Не сакам..........непотребни...критики....
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ne sakam vlechkanje po sudovi
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
tenija ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Ne sakam sogovornikot dodeka razgovarame da gleda bilo kakde. SAkam da me gleda vo ochi.
|
|
what's up doc?
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,...drzavni lopovi !!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |