IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 959>
Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2005 во 14:06
auuuuuuuuu deneska se osekam poln so energija, sinoka si dobiv.....
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
batt's Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2005 во 10:11
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2005 во 13:55

jas sum momentalno na cas - informatika ispituva....so znaci sum  prepreplasena....prvo-poima nemam,  vtoro-ak me fatit deka sum na net kje me unistit...

btw....pokraj steo ova sum sepak super

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Barbika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Поени: 860
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2005 во 10:40
Денес се чувствувам прилично поспано,велат притисокот ми паднал!
Кон врв
Ana^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ana^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2005 во 14:28
Suuper,denes se e super.Vo posledno vreme sekoj den mi e cool .Ne se nerviram ama bas za nisto,konecno uspeav nikoj da ne moze da me iznervira,a jas celo vreme gi nerviram drugite,taka sto za nisto ne mozat da me iznerviraat
Eee kolku pati nervira i iznervira gi napisav vo edna recenica
MeSs WiTh ThE BeSt,DiE LiKe The ReSt!
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2005 во 10:21
denes...mnogu srekjna....:)
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2005 во 12:23
Алекта што се случи вчера на час по информатика?

Денес се сретнав со еден добар пријател!Дошол на кратко од странство!Колку е убаво чувството кога ќе сретнеш некој кој одамна не си го видел,а уште поубаво кога станува збор за колега од факс и едно старо добро пријателство!
Среќна сум!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2005 во 16:47
auuuuuuuuuuuuu petok, uste sega pocna veseljeeeee kaj meneeeeeeeeeee
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2005 во 14:44
cek sea ke ti kazam kolku pati, samo da izbrojam.......... 4 pati mila  ali nema veze de, die like the rest ili play the game...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2005 во 18:00
Ajmo svi kod Dzoletaaaaaaaa, zasho slava mu e na brat mu Mitre.

Изменето од Ghost
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2005 во 12:43

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Barbika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2005 во 10:05
Денес ми е посебно ладно!
Никако да се привикнам на времето!
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2005 во 18:27
definitivno eden od pobavite denovi vo izminative & meseci:)       .............                 ........po tolku vreme vidov edna moja draga licnost.i toa ne nadejno.suoer ova custvo luge nemoze da se opiseeeeeeeeeeeee
Кон врв
Sara_t Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Ноември.2005
Поени: 182
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2005 во 14:01
DENES VOOPSTO NE MI E DOBAR DENOV SE CUSTVUVAM NEKAKO ZAMORNO
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.