|
Зборови.... |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 45> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...se e kazano, ako e na mesto i koncizno...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Alo ?
- D...a - Da ne si vo guzva ? - Ne ma, na solja sum i taman pruziv raka za se zabrisam i ti mi zazvoni, ama nema veze, moze da poceka, leto e, nema da se zasusat taka brzo. - Iiiii...ti ne si normalen, aj posle ke ti zvonam - Ne ma, nema veze, posle imam rabota, ova mi e sloboden moment samo |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekogas i mnogu se zboruva a nisto od toa edna recenica vo nekolku varijanti,toa e poveke zbunuvacko otkolku razbirlivo
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas utvrduvam otposle deka sum mozel da go kazam i podobro
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборовите кои ја просветлуваат душата се поскапоцени и од скапоцените камења. - Hazrat Inayat Khan Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:31 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tochno taka.....i mene mi se sluchuva,..od brzanje ke e... |
|
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sve sto Dogje Mora da Progje ..... Jbg...Zosto mi se zborovi? NEka ne zbori neka si Cuti samo da ne me IZvadi od ..... (patiki) Stikli!
|
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕКОГАШ КОГА САКАМ НЕШТО ДА КАЖАМ А ТОА Е ДОЛГО ЗА ОБЈАСНУВАЊЕ.....ЗБОРУВАМ ТОЛКУ БРЗО ......ШО КОГА ЌЕ СЕ ИЗВРЗАМ СО ЗБОРОВИ........ОБАВЕЗНО ГО МАВАМ НЕКОЈ ШО НЕМА ВРСКА
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Подобро десет зборови помалку отколку една повеќе
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja guskam so zborovi, ja bacuvam i ...i ...tolku
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nisto povekje ne kazuvam...se sakaat da znaat,a za sebe si molcat.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemaat sto da kazat
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трите најчудни зборови Кога го изговарам зборот...ИДНИНА.... првиот слог веќе припаѓа на минатото Кога го изговарам зборот...ТИШИНА.... ја нарушувам... Кога го изговарам зборот....НИШТО.... чинам нешто што ниедно битие не може да го содржи.... В. Шимборска |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema tolku silen udar kako zborot, nisto nema tolkava mok za preporod , zosto sme tolku mnogu sugestivni i zavisni od tugoto mislenje
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |