|
Дали бакнувањето е неверство ?? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | ||
tucko
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Јуни.2008 во 03:13 |
|
Dali baknuvanjeto na lice nadvor od vasata vrska e izneveruvanje na vasiot partner(ka).
Pa eve jas ne bi sakal da sugeriram so mojot odgovor, no me interesiraat odgovorite na ostanatite. I uste me interesira koi baknezi se ili nese izneveruvanje. Ili da bidam pojasen, dali samo baknezite so jazik se izneveruvanje ili i onie kade se koristat samo usnite??? Hehehe, glupo postavena tema, no ajde da vidime sto mislat forumdziite??? I uste nesto ...... sto bi napravile dokolku vasiot partner(ka) vi priznae deka se baknuval(a) so drugo lice no deka vie se baknuvate poubavo??? Изменето од tucko - 22.Јуни.2008 во 03:23 |
||
energichen
Нов член Регистриран: 06.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas mislam deka e izneveruvanje no vo slucaj da go kaze ova>>>>>>dokolku vasiot partner(ka) vi priznae deka se baknuval(a) so drugo lice no deka vie se baknuvate poubavo???>>>>>ako go kaze za vrska pred mojata togas e ok no dokolku sme zaedno
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зависи от чувство кое улагаш во бакнежа...
како и флертот бакнежа може и да епочеток на прелюба... |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubavo da se razmotri situacijata,so kava cel,pricina i koi okolnosti dovele do baknezot,mozebi sakajki da se baknat vo obraz napravile greska vo agolot od nekolku stepeni .Patem mnogu e vazno traenjeto na baknuvanjeto,dali bilo so brzina na svetlinata ili mozebi traelo nesto podolgo...I dali izjavata deka podobro se baknuvas se sveduva na rezultatot od nekoj eksperiment(koj e povest baknuvac)ili so toa saka da ja ublazi situacijata i namali vinata
I za kraj ako me prasuvate licno,so jazik ili bez jas si go smetam za iznevera |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Флерт не било изневерување, бакнеж не било, на крај и секс нема да биде прељуба и сите среќни и задоволни...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo ako se baknat sramnite usni...oti sramota e
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekoj ni seksot ne go sfaka kako izneveruvanje... sto ostanalo pak za "obicen" baknez!...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe vazno da ne ja tepa...se drugo sapun pere
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
luge se znaat granici na pristojno odnesuvanje , baknez vo usta ne daj gospod i francuski , a bre ja ubiv |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зависи од повеќе фактори. Секако е изневерување, само зависи од партнерот дали е способен да прости или “неверникот“ воопшто да продолжи со таа личност. И се согласувам со Фрагола, што има погоре кажано. |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се прават како ништо да не се случило... Никако да ги разберам отворениве, слободни врски |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma u pm vise, flert, baknuvanje, drn, dnn,samo nesto da se pazis ko zivotno u divina, otidov u manastir
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa malku e ama ako mnogu se baknuvas pa togas preminuvas na drugo....oti baknuvajeto stanuva mala sala
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ako ti rece-"Celta mi bese da dokazam deka si najdobriot baknuvac na svetot",a za toa i trebale poprilicno mnogu podatoci,obidi i eksperimenti
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |