|
Зборови.... |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 45> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ме навреди Рушке... баш напротив... ... предизвикувате излив на уште повеќе зборови ... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:26 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Роб сум на неизговрените зборови... и додека не ги изговорам, на оној кој сакам да ги слушне, ми тежат повеќе и од планини.... а по изговарањето доаѓа такво олеснување, како да сум ја исфрили најголемата тежина од душата....
Значи, мислите се тешки, се додека не се преточат во зборови... кои некој ќе ги слушне.... --------------------------------------------------------- што друго и да кажам,кои и да било други зборови да употребам,после ова,се’ би било излишно. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- U gz te gagam ! I ona se luti taka koa ke i recam
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednata zaba rekla:"KRE"
Drugata rekla:"KRE KRE" Prvata zema pistol i ja ubiva zabata. I ja prasuvaat:"Abe zasto ja ubi zabata" -"Premnogu znaese!" |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam koj rimski orator staval kamce pod jazikot zosto d'dkal...nikad ne ja svativ fintata
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoi tolku brzo zboruvaat kako da se plasat da ne im izbega nekoj zbor takasto moras da gi napnes site mozocni kletki za da mozes da gi sledis i poradi toa za kratko vreme dobivas strasna glavobolka i na kraj koga ke sfatis deka kazale banalni,nebini raboti...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislite se kako chekan a zborovite proizlezeni od tie misli se kako tokmak
lele kolku covek mora prethodno za razmisli da ne zdrobi nekogo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavite zborovi ponekogash mozat da bidat pogreshno razbrani...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
napisaniot zbor nikogas nemoze tolku da iskaze kolku isreceniot zbor...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш...зборовите ...се толку сиромашни....
за да го кажат...сето она ...што го крие срцето...
длабоко во себе..........
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Она што не можат да го искажат зборовите, заради нивната "сиромашност", како носители на информација, можат да го надополнат погледот и говорот на телото ... Значи и на зборовите понекогаш треба "да им се потпомогне"... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:29 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постојат нешта кои можат да се допрат само со зборови. Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:30 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некои зборови можат да кренат до небото... но други да те треснат од земја.... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:30 |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od kade taa mokkkkkkk
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |