![]() |
|
Колку пати дневно јадете??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaaa ovde ne se brojat obroci kako gricki,cokolado,ovosje...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
па не бројам тоа јас.........уш тоа ако се број........ојдох ја
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Aaaaa pa ako ne se broi toa...togas EDNAS ili NIEDNAS...nekogas i se naednas
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
лелееееееееееее
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Abe najobicno 2 pati .. Dorucek i Rucek ... Ali se slucuva i samo po ednas.. Samo RUCEK.
|
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
![]() |
|
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
2 pati jadem.Obed i vecera
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
si ruckam jas pet shest puti na den
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
2 пати, околу 12-1 попладне и 6 приквечер.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
zavisi. nekogas poveke nekogas pomalku. sea po gorestinive ic ne jadam.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Од 1-3,зависи.
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
od 4-6
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
зависи од денот... обично 2-3 пати, само се трудам да не пропуштам појадок, тоа ми е навика останата уште од малечка
![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
3 pati sigurno..
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |